NA PANTOVČAKU

Politika usklađenosti! Zoran Milanović i supruga Sanja često su modno potpuno sjedinjeni - i nisu jedini

Supružnicima ovo nije bio prvi put da su modno uskladili svoje kobinacije. Kravatu i suknju u istoj boji nosili su i u pobjedničkom stožeru nakon predsjedničkih izbora 2019. godine.

Predsjednik Zoran Milanović sa suprugom Sanjom Musić Milanović na Pantovčaku ugostio je predsjednika Sjeverne Makedonije Stevu Pendarovskog i njegovu suprugu Elizabetu. Za tu prigodu, Sanja se poigrala s bojama - bordo crveni kožni remen iskombinirala je s midi suknjom u zagasitoj boji fuksije, a obula je nježno roze salonke. Kombinaciju je “umirila” tamno plavom košuljom.

Uz klasično odijelo i cipele, predsjednik Milanović u svojoj se kombinaciji istaknuo u jednom detalju, a izgleda da su se on i supruga odlučili modno uskladiti. Njegova kravata slična je boji Sanjine suknje.

image
Zoran Milanović primio u posjet predsjednika Republike Sjeverne Makedonije Stevu Pendarovskog.
DARKO TOMAS/CROPIX

"Matching" kombinacijom istaknuli su se i predsjednik Sjeverne Makedonije te njegova žena. Njezina suknja i sako na gumbe tek su nekoliko nijansi tamniji od njegove kravate.

Sanji i Zoranu odabir istih boja u odjevnim kombinacijama nije stran. U pobjedničkom stožeru nakon predsjedničkih izbora, Sanja je uz supruga stajala u crvenoj suknji, a iste je boje, pogađate, bila i njegova kravata.

image
Sanja i Zoran u pobjedničkom stožeru.
BORIS KOVACEV/CROPIX

Da je Sanja dama sa stilom, dokazala je svakako na inauguraciji u veljači 2019. godine. Njezina pastelna roza midi decentna haljina domaćeg brenda Varteks bila je pun pogodak za takvu svečanu prigodu. Kombinaciju je začinila velikim prstenom, a svi su hvalili umjerenost i jednostavnost stila i zbog frizure te šminke. Sa suprugom za tu prigodu nije imala dodirnih točaka, barem što se mode tiče.

Čitajte i: Ljubavna priča novog predsjednika: Iza Zorana i Sanje Milanović gotovo su tri desetljeća: 'Između nas postoji zdrava doza ljubomore'

Modna usklađenost političara i njihovih supruga nije novost. I ministar zdravstva Vili Beroš i njegova supruga Jasminka na zagrebačkoj špici u srpnju prošle godine plijenili su poglede u bijelim košuljama i tamnim hlačama.

Bijela je bila boja lokalnih izbora 2017. godine za supružnike Fani i Željka Keruma. Ljubiteljica skupocjenih brendiranih komada i političar bez dlake na jeziku, ove se godine nisu trudili modno uskladiti.

image
Lokalni izbori 2017. Fani i Željko Kerum u Splitu odlaze na biralište.
ANTE CIZMIC/CROPIX

Čitajte i: Ekskluzivno! Privatni svijet Tomislava Tomaševića: Supruga Iva mu je najveća podrška, uskoro slave važan datum

Da on i njegova supruga imaju sličan modni izričaj dokazao je i gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević. Iva Mertić, kao i Tomislav, voli ležernije odijevanje, a oboje su to dokazali na lokalnim izborima, što u stožeru, a što na glasovanju.

image
Supružnici Tomašević jako vole sport, posebice planinarenje.
VEDRAN PETEH/CROPIX
image
Tomislav Tomašević sa suprugom dolazi u stožer na lokalnim izborima 2021.
GORAN MEHKEK/CROPIX
Linker
18. travanj 2024 20:05