Getty Images
SVE OTKRIVA

Prozirne torbice uspjele su osvojiti trendseterice, ali za ovaj komad se nadamo da neće

Nakon što je prošle godine sve osvojio prozirni model torbice, netko je došao na ideju da umjesto novčanika, ključeva i mobitela ove godine pokazujemo - apsolutno sve ispod struka.

Iako svake godine "isplivaju" u najmanju ruku neobični odjevni predmeti, među prvima od njih u 2019. je komad brenda Flounce London koji se prodaje na Asosu za 345 kuna. Iako je Asos mnogim trendsetericama omiljena shopping meka, mnogi sumnjaju da će ovaj komad ponoviti uspjeh prozirnih torbica. Naime, umjesto sadržaja torbice, u ovom bi slučaju svima pokazivali gaćice jer se radi o potpuno prozirnim hlačama.

I dok imamo različite ukuse kada su u pitanju modeli hlača, vjerojatno je jedna stvar koju svi dijelimo: a to je da s njima sakrijemo noge. Ipak, s ovim potpuno prozirnim hlačama brenda Flounce London apsolutno ništa ne ostaje sakriveno.

Model ima visoki struk, napravljen je od organze i dolazi s velikim, bočnim, jednako prozirnim džepovima. U usporedbi s ostatkom ponude brenda u potpunosti odskače jer bi ostale modele zapravo većina mogla zamisliti u svojem ormaru. Većina je toliko iznenađena ponuđenim hlačama da su se zapitali "zašto bi to netko nosio", a neki su ih usporedili s prianjajućom folijom.

ASOS

Linker
24. travanj 2024 20:57