Nova kolekcija

Robert Sever je za predstojeću hladnu sezonu pripremio neodoljive komade, već se mogu naručiti!

Domaći dizajner za jesen i zimu predlaže kapute, pulovere i sakoe s upečatljivim uzorcima koji će svakom stajlingu dati ‘ono nešto‘.

Temperature su sve niže i vani je sve hladnije, što znači da je zima iza ugla. Zato valja biti dobro pripremljen i opskrbiti se udobnom, a toplom odjećom. A kakva bi to jesen i zima bila bez šik pulovera, elegantnih suknji i sofisticiranih kaputa. U hladnijim mjesecima obično nosimo tamnije boje, no dizajneri su sveprisutno sivilo odlučili "ugušiti" neodoljivim bojama i uzrocima.

Jedan od njih je i naš dizajner Robert Sever koji je na Instagramu otkrio dio svoje nove kolekcije jesen/zima 2020. Prema onome što vidimo, predstojeća sezona neće nimalo biti dosadna, jer će njome vladati upečatljivi komadi koji su svi redom zanimljivi i mogu se kombinirati.

Primjerice, vunena vesta “Vasilisa” ručno je pletena i vezena te odlično ide uz suknju “Valentina Plise” od stonewashed trapera s ručno rađenim faldama. Uz njih Sever predlaže nositi visoke smeđe čizme s uzorkom krokodila.

Posebno smo slabi na kapute, a iz njegove kolekcije za oko nam je zapela bunda “Jacky”, posebna po tome što je rađena patchwork tehnikom.

Materijal je raskošni baršun koji zimi nevjerojatno dobro grije. Uz nju ide i remen “Anne”, napravljen od prave kože.

Sako je neizostavan u poslovnom stajlingu, ali zašto bi morao biti jednoličan, kada može biti zanimljiv? Sako "Ivana" također je napravljen patchwork tehnikom, a materijal je glamurozni jacquard brokat te ga možete nositi opuštenog ili s pojasom.

Modele iz nove kolekcije možete naručiti na Instagramu, na Facebook stranici Roberta Severa ili u showroomu u Vlaškoj 78, Zagreb.

Linker
20. travanj 2024 00:40