nakit s domaćim potpisom

Slatki talijanski život Ivane Mišerić: Voditeljica u provokativnoj kampanji nosi elegantne komade nakita

Neizostavne komade nakita za ovo ljeto svakako nudi domaći brend Karat Jewerly, a radijska voditeljica pokazala je na koji način možemo uklopiti ogrlice, naušnice i prstenje.

Nova kolekcija domaćeg branda nakita Karat Jewelry donosi elegantne i decentne ogrlice, naušnice i prstenje za ovo ljeto inspirane Italijom. Ako ste u potrazi za statement ogrlicom, koja je i dalje ultimativni modni hit, ne trebate tražiti dalje...

Kolekcijom dominiraju raskošne ogrlice i prekrasne naušnice, iako i za minimaliste ima nekoliko fantastičnih modela. Motiv sv. Benedikta prisutan je u kolekciji u obliku medaljona na ogrlicama i naušnicama te prstenju po uzoru na tradicionalni slavonski nakit s dukatima.

image
Ivana Mišerić zaštitno je lice kampanje.
KARMEN POZNIC BOZIC

Kampanju je brend snimao u bajkovitoj Istri, a inspirirana je talijanskim načinom života te nosi znakovito ime - La Dolce Vita, a u glavnoj ulozi i ovoga puta našla se prekrasna radijska voditeljica Ivana Mišerić, kao zaštitno lice branda Karat Jewelry.

Nova kolekcija svojim raskošnim komadima slavi život, ljubav, moment...

image
Elegantno pstenje može se nositi u svakoj prilici.
KARMEN POZNIC BOZIC

Čitajte i: Ovo ljeto ne izlazimo van bez hit talijanskih naočala: Svaki model ručno je izrađen, a dostupne su i u Hrvatskoj

‘‘Nakon ovog ludog vremena u kojem smo svi morali pomicati vlastite granice i rasti da bismo preživjeli, inspiracija za kolekciju mi je bila eksplozija sreće što smo živi i što smo tu. Ogrlice, naušnice, prstenje, narukvice, sve je bogatije nego ikada. Svaki komad isijava na svoj način. Više je više. Motiv sv. Benedikta prisutan je u kolekciji kao element nade, zaštite i vjere u bolje sutra. S ovom kolekcijom slavimo život i ženstvenost, La Dolce Vita. Ne želimo štedjeti na sebi jer nije nas ni život štedio. Okitite se žene moje, osjećat ćete se bolje‘‘, rekla je dizajnerica Rene Krasnić Velicki.

image
Inspiracija za novu kolekciju bio je talijanski način života.
KARMEN POZNIC BOZIC
image
Kampanju su snimali u Istri.
KARMEN POZNIC BOZIC
image
Karat Jewelry
KARMEN POZNIC BOZIC
Linker
25. travanj 2024 16:08