novo izdanje

Slavljenica Zrinka Cvitešić odbacila raskošne haljine! Odluka o zaokretu jako joj dobro stoji

Glumica Zrinka Cvitešić jedna je od članica ocjenjivačkog suda Filmskog festivala u Puli. Na crvenom tepihu pojavila se u odijelu.

Zrinka Cvitešić pojavila se na otvorenju 68. Pulskog filmskog festivala. Jedna od najuspješnijih hrvatskih glumica svih vremena ove godine se nalazi u ocjenjivačkom sudu festivala, kojim presjeda poljski scenarist i redatelj Pawel Pawlikowski. Osim nje, ocjenjivački sud festivala čine i Danilo Šerbedžija, Mirko Pivčević te Mimi Plauche.

image
DUSKO MARUSIC/CROPIX

Čitajte i: Otvoren Pulski filmski festival! Novopečeni gradonačelnik stigao sa suprugom pa poručio: ‘Pula je grad kulture, hrvatski Rim‘

O umjetničkom identitetu Zrinke Cvitešić, koja danas slavi i rođendan, nepotrebno je govoriti, a već neko vrijeme jasno je i da njeguje svoj poseban stilski izričaj i potpis. Posljednje vrijeme Zrinka se za svečane prilike odlučila odmaknuti od raskošnih haljina te je prigrlila odijela. Da žensko odijelo može biti zaista sjajna ideja, Zrinka je pokazala i tijekom sinoćnje svečanosti otvaranja Pulskog filmskog festivala.

image
DUSKO MARUSIC/CROPIX

Odlučila se za jednostavno bijelo odijelo - hlače ravnog kroja uz pripadajući sako pratile su mokasine na nogama te veliki bijeli šešir, ukrašen crnom vrpcom. Usto, iskombinirala je crnu torbicu. Igra crno-bijele u formalnom izdanju na Zrinki izgleda sjajno i daje novu ideju za neke ljetne stilske igre.

image
DUSKO MARUSIC/CROPIX
Linker
18. travanj 2024 17:12