JEZIVI MODNI FILM

Stella McCartney predstavila svoju horor priču

Ako volite jezive hotele, groblja, klaunove i horor priče, onda imamo dobre vijesti: britanska dizajnerica Stella McCartney predstavila je novi kratki film koji je upravo na tom tragu, a u sve je odlično uklopljena i moda.

Nadrealistička umjetnica Philippa Price osvojila je svijet mode: režirala je kratki film za britansku dizajnericu Stellu McCartney, prvi u serijalu editorijala nazvanog "#StellaBy" u kojem će brend pozivati umjetnike da reinterpretiraju nedavne kolekcije. Najpoznatija je po osmišljavanju jednog od najupečatljivijih ovogodišnjih nastupa – prve izvedbe pjesme "Work" barbadoške pjevačice Rihanne i kanadskog repera Drakea, a radila je spotove za Pharella, Aliciju Keys i Banks.

Film "The Uncanny Valley" snimljen je u pustinji Nevada u ozloglašenom Clown Motelu, području koje je korišteno za nuklearna testiranja u četrdesetim godinama prošloga stoljeća. U glavnim ulogama kratkog modnog filma su modeli Megan Nison i Bradley Soileau. Oni kroz psihodelično i jezivo putovanje predstavljaju resort kolekciju brenda Stella McCartney. Zapravo se radi o kratkom horor filmu u kojem su glavni likovi odlično odjeveni.

Ako se ne bojite klaunova, pogledajte "The Uncanny Valley"!

Linker
16. travanj 2024 23:26