City Center one i Gloria

Stigao je Crni petak: Ulovite trendi komade po povoljnim cijenama!

Petak s najboljim popustima je pred vratima, pa na kalendaru zaokružite 24. studeni i s vaučerom iz magazina Gloria uputite se u trgovine City Centera one.

Black Friday je idealna prilika za počastiti sebe ili, pak, pronaći božićne darove za najmilije. Ljubiteljice mode u trgovinama City Centera one mogu pronaći sve it komade sezone, poput kariranog kaputa, haljine s cvjetnim printom i špic gležnjači - i to po najnižim cijenama! Osim ženske odjeće i modnih dodataka, na policama dućana nalaze se i brojne sitnice za uređenje doma te beauty proizvodi, a neće ostati zakinuti ni muškarci. Košulje, odijela, satove i kape za "bolju polovicu" možete uloviti po povoljnim cijenama, a popusti Crnog petka prava su prilika za kupovinu božićnih darova.

Osim u dobrom šopingu, 24. studenog u City Centeru one može se uživati i u zabavi, a i ugrabiti poklone. Naime, s vaučerom iz magazina Gloria, koji je na kioscima 23. studenog i računom minimalnog iznosa od 200 kn iz bilo koje trgovine City Centera one, možete odabrati poklon za sebe - kinoulaznice za Cineplexx, platnenu vrećicu City, vaučer za kavu ili napitak na bazi kave. Požurite, jer broj poklona je ograničen.

*Poklon je moguće podići isključivo uz originalni voucher iz magazina Gloria

Na stranici City Centera one mogu se pronaći informacije o popustima, a vaučer koji vam omogućava osvajanje jednog od poklona nalazi se u magazinu Gloria koji izlazi u četvrtak 23. studenog. Ne propustite Black Friday – petak kao stvoren za nezaboravan šoping uz popuste koji se ne propuštaju!

Torba Mango (299,90 kn)

Cipele Mass (349,50 kn)

Ženski kaput s.Oliver (979 kn)

Muške hlače Esprit (299 kn)

Muški sat Nautica (Watch centar, 1199 kn)

Linker
25. travanj 2024 10:44