Vera Wang Pous Ladurée
SLASTIČARSKO-DIZAJNERSKA SURADNJA

Svadbene slastice iz radionice Vere Wang osvojit će ljubitelje macarona

Jedna od najpoznatijih dizajnerica vjenčanica je ostvarila najslađu suradnju i to sa svojim najdražim pariškim mjestom - francuskim slastičarskim brendom Ladurée.

Kolekcija slastica nastala u suradnji Vere Wang i slastičarskog brenda Ladurée oduševit će sve mladenke koje vole kokos - omiljeni okus poznate dizajnerice. U svemu što su pripremili nalazi se kokos: njezina linija slastica za vjenčanje uključuje macarons s chantilly kremom, najjednostavnijom kremom od slatkog vrhnja i vanilije, s okusom kokosa, torte za vjenčanje s kokosom i mangom, mini kolačiće istog tog sastava te elegantnu tortu napravljenu od već prije spomenutih macarona.

Vera Wang Pous Ladurée

Vera Wang Pous Ladurée

Wang je otkrila za magazin Vogue da su testirali razne okuse, ali su se naposljetku odlučili na onaj tropski.

- Kokos je jedan od mojih najdražih okusa u bilo kojem slučaju. Uvijek je nježan, ali ipak kompleksan, bez obzira na to s kojim je okusima u kombinaciji – otkrila je Wang i dodala kako je "dizajniranju" deserta pristupila na isti način na koji pristupa i dizajniranju svojih vjenčanica. Za klasičnu i minimalističku mladenku tu je potpuno bijela torta, a za one koje se ne boje birati drugačije tu su slastice s dodatkom crne boje.

Vera Wang Pous Ladurée

Vera Wang Pous Ladurée

Vera Wang Pous Ladurée

Ipak, dizajnersko-slastičarska suradnja neće dugo biti dostupna - macarons su limitirane edicije, dok će se torte moći naručiti kroz 2018. godinu te su trenutačno izloženi u New Yorku.

Vera Wang Pous Ladurée

Linker
19. travanj 2024 22:01