Profimedia
Obožavat ćemo ih

Upoznajte svih 12: Već se zna koje ćemo boje nositi u idućoj godini

Nakon ultraljubičaste koja je vladala ovom godinom, 2019. će biti u znaku živih, jarkih boja, ali i onih nešto neutralnijih koje ćemo pronaći među modnim i beauty komadima, ali i u dizajnu interijera.

Nakon što je 'živu koraljnu' proglasio bojom 2019. godine, američki institut za boje Pantone objavio je popis i ostalih boja koje će vladati proljetnim i ljetnim mjesecima sljedeće godine.

Veseloj ružičasto-narančastoj boji s primjesama zlatne pridružit će se još 11 boja koje će modni dizajneri koristiti u svojim kolekcijama, a moći ćemo ih vidjeti i u području ljepote te dizajna doma.

Najupečatljivije će biti vibratne, žarke boje poput nijanse "Fiesta" - narančasto-crvena nijansa koja pobuđuje energiju i strast, "Turmeric" - jarke narančaste nijanse slične kurkumi, "Aspen Gold" - živahne žute koja u nama izaziva radost te "Mango Mojito" - mješavina žute, narančaste i zlatne.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#summer #croptop #toffeecolor

Objavu dijeli P.B. (@pidge.sky)

Osim tipičnih boja za toplije dane, 2019. bit će u znaku i nešto neutralnijih, zemljanih nijansi. Najistaknutija među njima zasigurno će biti "Toffee" koja podsjeća na karamelu, a slijede ju bež nijansa "Soybean", boja maslaca "Sweetcorn" te "Brown Granite" - smeđa boja s primjesama sive.

Ljubitelji ružičastih i ljubičastih nijansi također neće biti zakinuti jer ih čekaju jarko ružičasta "Pink Peacock" i blaga ružičasta nijansa s primjesama lavande naziva "Sweet Lilac".

Linker
23. travanj 2024 10:30