Victoria Beckham
Minimalistička, a efektna

Victoria Beckham ima rješenje za mladenke koje vole neobične, a moderne komade

Victoria Beckham je za sve mladenke koje bi na svoj najvažniji dan htjele zablistati u nečem potpuno drukčijem osmislila predivnu bridal kolekciju s minimalističkim, ali elegantnim štihom. U njoj se posebno ističe odijelo koje od najfinije vune i viskoze koje možete kombinirati sa svilenom bluzom na bretele.

Victoria Beckham poznata je po jednostavnom, ali efektnom stilu koji unosi u svaki svoj dizajnerski komad. Osim što je dizajnirala vjenčanicu svoje dugogodišnje prijateljice, glumice Eve Longorije, nedavno je izbacila bridal kolekciju koja je potpuno drukčija od uobičajenih kolekcija za vjenčanje.

Ekskluzivno dostupna u VB dućanu u Londonu i online, kolekcija odiše elegantnim minimalizmom, a uključuje sedam haljina, odijelo, svilenu bluzu na bretele, zlatne sandale i zlatnu torbicu.

Victoria Beckham
Satenski sako, Victoria Beckham, 13.700 kuna

Iako bez previše detalja, kolekcija, kako je rekla sama Victoria, nudi 'novi bračni moment' koji je ujedno moderan i šik. Komadi su napravljenih od najfinijih materijala poput svile, viskoze i takozvane djevičanske vune koja, za razliku od obične, nije prerađena. Posebno upečatljiv komad za mladenke koje na svoj najvažniji dan žele nešto drugačije jest odijelo koje mogu podići svilenim topom na bretele s detaljima čipke.

Victoria Beckham
Satenske elegantne hlače, Victoria Beckham, 7150 kuna

Victoria Beckham
Haljina s prozirnim detaljima, Victoria Beckham, 18.400 kuna

Za one koje više vole haljine, tu su one klasičnih krojeva koje prate liniju tijela, ali i one nešto neobičnije s remenjem, gumbićima i prorezima na rukavima. Za dodatan štih elegancije tu su sandale i torbica u zlatnoj boji koji se mogu nositi i u drugim svečanim prilikama. Cijena komada se kreće od 6000 do 12.000 kuna.

Victoria Beckham
Haljina s rukavima i prorezom, Victoria Beckham, 13.600 kuna

Victoria Beckham
Haljina s v izrezom, Victoria Beckham, 9600 kuna

Victoria Beckham
Haljina s vezanjem oko vrata, Victoria Beckham, 17.700 kuna

Victoria Beckham
Široka haljina s otvorenim leđima, Victoria Beckham, 15.900 kuna

Victoria Beckham
Haljina s volanom i kožnim remenom, Victoria Beckham, 12.000 kuna

Victoria Beckham
Haljina s plaštom, Victoria Beckham, 19.000 kuna

Victoria Beckham
Zlatne sandale na visoku potpeticu, Victoria Beckham, 8000 kuna

Victoria Beckham
Eva zlatna torba za nošenje oko tijela, Victoria Beckham, 14.900 kuna

Linker
23. rujan 2021 16:43