Mia Marić
CLOX PUTUJE KROZ VRIJEME

Voditeljica Ana Radišić u ulozi modela za poznati hrvatski brend

Hrvatski brend Clox proslavio se sada već kultnim salonkama s inkorporiranim funkcionalnim satovima. Svojom prošlom kolekcijom dizajnerica Mia Marić, koja stoji iza benda, najavila je proširenje kolekcije torbama, a sada je stigla kampanja s novim uzbudljivim modelima koji i dalje nose jedinstveni nazivnik brenda - vrijeme.

Clox Time Machine nova je kolekcija torbica izrađenih od 100% napa kože, ukrašene s izmjenjivim metalnim pinovima. Pinovi, koji predstavljaju dijelove vremenske mašine, omogućuju vam da odredite svoje jedinstvene postavke za putovanje kroz vrijeme. Moguće je naručiti godinu u prošlosti ili budućnosti u koju želite putovati, poseban datum i sat te ostale dijelove vremenske mašine poput postavki samog motora. Želite li više humanoidnu mašinu s kojom možete sve dogovoriti i koja vas sa smiješkom uvijek promatra, onda je tu Time Machine Robot.

Mia Marić

Svaka vremenska mašina je različita jer su pinovi ručno postavljeni, posebno za vas. Kad vam postavke dosade, možete ih sami zamijeniti. Ana Radišić – urednica, voditeljica i novinarka, model je nove Clox kampanje. Ana predstavlja savršenu vremensku putnicu - ne gubi ni sekundu svog života i savršeno njime upravlja znajući da može crpiti informacije iz prošlosti te sagledati koji je najbolji put za njenu budućnost. Tako donosi samo najbolje odluke i uživa u maksimumu koji joj život pruža.

Mia Marić

Iz brenda Clox nam ovom kampanjom poručuju: "Budi pritajeni promatrač, a kako bi svatko putovanje prošlo sa stilom putuj uvijek sa svojom Clox Time Machine torbicom."

Mia Marić

Linker
17. travanj 2024 20:39