Aduti nove sezone

Vrijeme za balonere, prsluke i parke: Povratak omiljenim komadima nikad nije bio lakši

S radošću se opraštamo od debelih zimskih jakni i veselimo laganim ogrtačima u nježnim bojama!

Konačno se opraštamo od vunenih kaputa i debelih zimskih jakni te odijevamo omiljene komade: balonere, parke i prsluke. Riječ je o odjevnim komadima među kojima svatko može pronaći nešto za vlastiti ukus i stil, a unijet će pravo osvježenje u svakodnevne kombinacije. U nastavku donosimo nekoliko nezaobilaznih komada za naredne dane.

Baloneri

Baloner je onaj jednostavan i moćan komad zahvaljujući kojem je moguće baš uvijek izgledati dotjerano. Njegova tajna krije se u tome što podnosi gotovo svaki stil, a najbolji je prijatelj u proljetnim danima. Iako se najčešće odlučujemo na klasik u bež boji, baloner može odlično funkcionirati u svim nijansama, a posebno je zanimljiv ovaj iz ponude brenda H&M za kojega je potrebno izdvojiti 750 kuna.

image

H&M, 750 kuna

PRESS

Prsluci

Mekan i udoban model jakne bez rukava sjajno je rješenje za prijelazno razdoblje i prva perjanica sportskog stila odijevanja. Prsluk je naprosto idealan izbor za sve ljubitelje sportskog stila, a posebno se ističe model u crvenoj boji kakav se može pronaći u Reservedu za 260 kuna.

image

Reserved, 259,50 kuna

PRESS

Čitajte i: Tajne stila skandinavskih trendeseterica: Filozofija kojoj ne možemo odoljeti

Parke

Tanka jakna koja odiše ležernošću najbolji je izbor za prevrtljive proljetne dane, a među brojnim modelima nije teško pronaći onaj idealan za svaki stil. Najčešći je odabir onaj u maslinastozelenoj boji koji će se odlično slagati s mnogim casual i minimalističkim, ali i onim otkačenim kombinacijama. U Mangu možete pronaći zanimljivu parku u nekoliko nijansi zelene za koju je potrebno izdvojiti 999,90 kuna.

image

Mango, 999,90 kuna

PRESS
Linker
18. travanj 2024 06:56