Praktične i udobne

Za sve one kojima je dosta 2020. godine: Ovim je majicama bezbrižnost utkana u svaki detalj!

Na kraju ove godine svima nam treba nešto što će nas opustiti, razvedriti i utješiti, a nova kolekcija Bezbrižnih majica je upravo to.

Bezbrižne majice predstavljaju osjećaj koji smo priželjkivali cijelu 2020. — kad ugledate male brige na horizontu, samo pomazite plišani dio i osjetite kako nestaju. Skrojena za XXL užitak, ova kolekcija možda neće riješiti mir u svijetu, ali hoće brige poput što obući danas i izgledati super, a čini nam se da je i to dobar početak! Ovim je majicama bezbrižnost utkana u svaki detalj, a jednako ih tako nose i Kristijan Iličić, Andrea Trgovčević, Damir Kedžo, Maša Zibar, Pamela Smoljanić, Slađana Ostić i Lidija Lešić.

image
Bezbrižne majice
NIKOLA ZELMANOVIĆ

Kolekciju potpisuje Wiener osiguranje, prva osiguravajuća kuća čije sponzorske majice nisu (samo) za spavanje, ali su sigurno super za popodnevni drijemež.

Osim za to, Bezbrižne su majice stvorene za blagdane kad se nakupila koja kilica viška i za onda kada vam se ne da glačati, a sve su vam majice zgužvane. Savršene su i za onda kada vam nije baš neki dan i samo vam se ostaje doma (romantične komedije i sladoled nisu uključeni, napominju kreatori kolekcije).

image
Bezbrižne majice
NIKOLA ZELMANOVIĆ

Bez obzira na to koju malu brigu imali, Wiener osigurava vaš mir… i outfit!

Da ne ostane sve na riječima utjehe, svoj primjerak utješne Bezbrižne majice i vi možete osvojiti sudjelovanjem u jednostavnom nagradnom natječaju na Wienerovom Instagram profilu. Napišite im koja vas mala blagdanska briga brine i zaključite ovu godinu u vedrom duhu jer smo uvjereni da će vam se, puno prije razvlačenja osvojene Bezbrižne majice, razvući široki osmijeh na licu.

Upute za brigu o proizvodu: Nema brige. Peri i nosi!

Linker
18. travanj 2024 09:31