Shuz vrećice za vino
 PRESS FOTO
rukom oslikane

Za vinoljupca u vašem životu: Shuz. platnene vrećice za vino totalne su kulerice među poklonima

Bilo da je riječ o poslovnom partneru, prijateljici koja voli dobru kapljicu ili roditeljima vašeg partnera - personalizirane vrećice za vino s g+hrvatskim potpisom tu su da oduševe.

Tražite nešto posebno za poklon? Vrećice za vino brenda Shuz. proizvodi su od ekoloških platnenih materijala. Oslikane su  ručno i upravo zato svaka je jedinstvena.

"U ovih nama velikih 10 godina kroz naš brend Shuz. stvarale smo tenisice i narukvice koje su proputovale svijeta, udale i nasmijale, između ostaloga, stotine mladenki, kuma i djeveruša, prijateljica... Naši proizvodi su, možemo reći, uvijek bili simbol iskrene nježnosti, prijateljstva i topline, a upravo to smo utkale i u najnoviji proizvod – naše ručno oslikane vrećice za vina", pričaju Ljudmila Pribilović i Maja Žirovčić, osnivačice i kreativke koje stoje iza već etabliranog hrvatskog dizajnerskog brenda Shuz.

image
PRESS FOTO

Platnene vrećice za vino "Wine bagz" izrađene su od eko materijala, ručno šivane i oslikane. Svaka vrećica brenda Shuz. je drugačija, a mogu se potpuno personalizirati i prilagoditi željama kupca.

image
PRESS FOTO

"Cijela ova naša ideja počela je još lani tijekom zagrebačkog Adventa. Tada smo izradile naše prve oslikane vrećice. Kupci su ih prepoznali i odlično prihvatili te smo ove godine odlučile napraviti pravu malu manufakturu i izrađivale ih cijele godine s motivima i natpisima za razne svečane prilike, slavlja i zahvale. Tako je jedna od najpopularnijih natpisa na vrećici "Da ne dođem praznih ruku"", pričaju Maja i Ljudmila.

image
PRESS FOTO

Za ove blagdane kreirale su posebnu ediciju Wine bagz. s motivom orašara, no svaka vrećica za koju se klijent odluči bit će oslikana motivom po njegovoj želji. Kao i uvijek, osnovna ideja im je da Shuz. proizvodi razvesele one kojima se daruju, ali i one koji daruju.

Linker
08. prosinac 2020 09:03