John Pavlish
UVIJEK WOW!

Zakopčana do grla, a najljepša - domaća glumica osvaja gdje god se pojavi

Elegantno i jednostavno recept je domaće glumice koja se na predstavljanju nove modne linije pojavila u kombinaciji idealnoj za večernji izlazak, ali i za poslovne prilike.

Riječka glumica Sementa Rajhard pokazala je kako nositi crno od glave do pete: jednostavna kombinacija na prvi pogled može zavarati jer su komadi toliko dobro spojeni da niti ne primijetite da se ne radi o haljini. Naime, zvijezda serijala "Čista ljubav" odabrala je klasik zimske odjeće - crnu dolčevitu, koju je spojila s crnom pletenom suknjom dužine do ispod koljena. Od crne boje nije odstupila ni po pitanju odjeće: visoke čizme s potpeticom dodale su cijelokupnom looku seksepila, a svoj tanki struk je dodatno naglasila remenom sa zlatnom kopčom.

John Pavlish

Sementa Rajhard je tako pokazala da je jednostavnost ponekad najbolji izbor, osobito kada se radi o predstavljanju nove modne kolekcije. Naime, 26-godišnja glumica stigla je na predstavljanje novih komada svoje kolegice, glumice Katarine Baban koja ima modni brend Lilith by Katarina Baban. Ove je sezone, za jesen/zimu 2017./18. prvi put, uz haljine, predstavila kapute i jakne. Osječka glumica i dizajnerica sa zagrebačkom adresom voli se poigravati čipkom, pastelnim bojama i cvjetnim uzorcima.

John Pavlish
Katarina Baban i Sementa Rajhard na otvaranju showrooma.

- Ovom kolekcijom željeli smo obuhvatiti spektar različitih stylinga za svaku priliku i u svako doba dana. Od ranojutarnjih obaveza do večernjeg izlaska, svaka djevojka i žena želi izgledati i osjećati se lijepo, a Lilith joj to i omogućuje. Osim izgleda, posebna pažnja posvećena je udobnosti i lakoći nošenja ovih modela, jer žena mora nositi odjeću, a ne obrnuto. Općenito, moda treba donijeti zabavu i veselje, a nadam se da će nova kolekcija i prateća kampanja to i predočiti" - poručuje dizajnerica i glumica.

John Pavlish
Katarina Baban

Predstavljanje nove kolekcije jučer nisu propustili brojni njezini kolege i prijatelji: osim Semente Rajhard, nove komade provjerili su i Ecija Ojdanić, Petra Cicvarić, Duško Modrinić, Matko Knešaurek sa suprugom te modni dizajner Robert Sever.

John Pavlish
Robert Sever i Katarina Baban

John Pavlish
Petra Cicvarić i Duško Modrinić

John Pavlish
Matko Knešaurek sa suprugom

John Pavlish
Sara Moser

John Pavlish
Ecija Ojdanić

Linker
19. travanj 2024 15:51