Profimedia, Backgrid USA
Već od 150 kuna

Žene će poludjeti za trapericama Sofije Vergare - povoljne su i podižu guzu!

Iako je godinama bila najplaćenija televizijska glumica, Sofia Vergara uvijek ima neki posao sa strane - a ovog puta svoje je obožavatelje iznenadila linijom njezinog omiljenog odjevnog predmeta.

Kada nije u lepršavim haljinama, glumica Sofia Vergara najčešće šeće Los Angeles u jednostavnim kombinacijama čiji su sastavni dio traperice. Zvijezda serije "Moderna obitelj" voli koketirati s različitim modelima koje većinom kombinira sa zavodljivim bluzama i štiklama, a od svojeg omiljenog komada sada je napravila i biznis.

Najplaćenija televizijska glumica dizajnirala je modnu liniju Sofia Jeans by Sofia Vergara u kojoj se našlo oko 100 komada različitih odjevnih predmeta - od traperica, preko traper jakni pa sve to kratkih hlačica i topova na jedno rame. Sofia kaže kako je na Instagramu pratila zahtjeve tržišta pa je u svoju kolekciju, koja je ekskluzivno dostupna na Walmart.com, uključila od najmanje do najveće veličine.

WALMART

- Žene se na društvenim mrežama bune jer nema stvari za njih. Odnosno, ako ne nosiš prosječnu veličinu, možeš pronaći osnovne stvari, ali ništa zabavno i zanimljivo. Odlično je što sada napokon znamo što žene žele i što im to možemo ponuditi - otkrila je svoju motivaciju slavna glumica koja je za svoju liniju odabrala sve: od materijala i boja pa sve do modela koji ih nose.

Promo

- Sama sam isprobala svaki model traperica, nosila ih danima da vidim hoće li se materijal rastegnuti nakon nekoliko dana, a i da vidim kako mi pristaju i izgledaju li dobro na meni. Oprala bih ih u perilici da vidim kako će materijal reagirati. Zapravo sam se jako zabavljala - kazala je kolumbijska glumica i dodala kako joj je glavni cilj bio da linija bude pristupačna pa nema komada skupljeg od 260 kuna. Za većinu modela treba izdvojiti oko 150 kuna, a najskuplji komad je jakna od 250 kuna.

Walmart.com

S obzirom na to da ona kad kupuje voli kupiti cijeli outfit odjednom, u svojoj je liniji, uz traperice, ponudila i nekoliko topova i majica koje se odlično slažu s ponuđenim trapericama. Iako inače obožava luksuzne brendove, Sofia se sada ne skida iz traper komada koje je sama dizajnirala, a posebno voli skinny model jer "nije predugačak niti prekratak te naglašava guzu".

Linker
23. travanj 2024 11:36