Top ili flop

Stilski sud: Troje domaćih dizajnera u ulozi modnih kritičara stajlinga američke influencerice

S MASKOM I SVA U CRNOM, AMERIČKA INFLUENCERICA OLIVIA PALERMO IZGLEDA POPUT SUPERJUNAKINJE BATWOMAN. JE LI TO MODNI POGODAK ILI PROMAŠAJ, KOMENTIRAJU TRI DOMAĆE STILISTICE
image
Olivia Palermo
PROFIMEDIA

Ovoga tjedna slavnima sude...

image
VEDRAN PETEH/CROPIX

'Zanimljiv spoj'

Ovo je dokaz da se i na temperaturnim minusima može izgledati lijepo. Olivia se odlučila za slojeviti outfit koji prije svega izgleda udobno i toplo, ali i oku ugodno. Gotovo monokromatski look kojim dominira moćna crna razbila je toplom dolčevitkom u kontrastnoj bijeloj (ne)boji. Kontrast je očit i u teksturi materijala - ‘sraz’ pletiva te glatkih i sjajnih tekstura rezultirao je zanimljivim spojem.

image
VEDRAN PETEH/CROPIX

'Maštovita kombinacija'

Olivia Palermo izgleda sjajno u ovom zimskom izdanju. Monokromatski styling podignut je zanimljivim odabirom pulovera i prugaste dolčevitke. Ona je maherica u spajanju nespojivog, što se vidi i po izboru materijala različitog sjaja. Naizgled jednostavna, a opet maštovita kombinacija koja inspirira.

image
VEDRAN PETEH/CROPIX

'Dnevna, ali i ženstvena...'

Premda ima masku, Oliviju Palermo odaju mačkaste sunčane naočale i kožnate hlače koje su prepoznatljiv dio njezine garderobe. Slojevito odijevanje idealno je za niske temperature, a ova dnevna kombinacija istodobno je i vrlo ženstvena. Što se materijala tiče, moj odabir bi bio samo jedan sjajni odjevni komad, hlače ili jakna, ne oboje.


Čitajte i: Stilski sud: Troje domaćih dizajnera u ulozi modnih kritičara stajlinga slavne ruske manekenke

Linker
15. travanj 2024 23:20