Profimedia, INSTAR Images
Sjedi, 5!

Traperice za poslovni sastanak? Ovako, svakako!

Bila je ovo sve samo ne samozatajna šetnja gradom nakon uspješno odrađenog sastanka

Kad bismo secirali dio po dio ovog stylinga manekenke Mirande Kerr, rekli bismo - ništa posebno, ništa dosad neviđeno. No, kad je pogledamo ovako na ulici, u cjelini, izgleda kao milijun dolara. Ovako se odjevena vraćala s njujorškog sastanka brenda Kora Organics, a kojim već duže surađuje.

Traperice izgledaju iznimno elegantno na način na koji ih je ona kombinirala, uz snježno bijelu košulju, do grla zakopčanu. Ona je s košuljom išla korak dalje i ubacila novi-stari trend, a to su dvije elegantne vrpce koje se vezu oko vrata i slobodno padaju sve do pojasa.

Salonke na visoku, tanku petu uvijek prolaze kao savršen začin za dašak seksepila, a baloner prebačen preko ramena za damski štih. Uz to je Miranda kombinirala i malu bijelu torbicu koju je držala u ruci, te je uz nešto diskretnog nakita i sunčane naočale pokazala kako savršeno zaokružiti look. Za ovakav je dojam, sasvim je jasno, bitna i ovako savršena frizura.

Supermodel i bivša Victorijina anđelica procvjetala je nakon što se u svibnju udala se za Evana Spiegela, suosnivača popularne društvene mreže Snapchat. S glumcem Orlandom Bloomom pak ima sina Flynna, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima.

New York City, NY  - Miranda Kerr is spotted out running errands in New York. Miranda kept it casual but trendy in a beige jacket, white blouse, blue jeans, pink heels and a white handbag.

Pictured: Miranda Kerr

BACKGRID USA 14 SEPTEMBER 2017 

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 349385179, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

, New York, NY - 9/14/2017 - Miranda Kerr Seen Leaving the Presentation of Kora Organics

-PICTURED: Miranda Kerr
-, Image: 349397687, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Linker
18. travanj 2024 17:11