IMAXtree/Zara/H&M
DEKONSTRUIRANA KLASIKA

6 bijelih košulja koje morate imati ovog proljeća

Košulje su, naravno, bezvremenski komad, klasik na koji uvijek možete računati, ali jeste li ikada poželjeli da vaš komad na kopčanje bude – malo manje dosadan?

Bez obzira radi li se o onoj gotovo muškog kroja ili romantičnoj verziji, bijela košulja trebala bi se nalaziti u svačijem ormaru jer će svaku kombinaciju učiniti svečanijom – od odijela pa sve to poderanih traperica i kožnatih suknji. Ipak, nova modna sezona neće usrećiti klasičarke jer će ovog proljeća dominirati "dekonstruirane" košulje.

Dizajneri i vlasnici američke marke Monse, Fernando Garcia i Laura Kim, taj su trend najavili još za prošlu godinu – od rukava su napravili mašne, izrez su smjestili oko ramena, a kopčanje dijagonalno. Njihov "dekonsturirani" pravac za proljeće/ljeto 2017. prihvatili su mnogi drugi kao što su britanska dizajnerica Victoria Beckham te brend Aquilano.Rimondi, a osim neobično krojenih, vladat će i oversized košulje, one bez jednog rukava ili, pak, ukrašene volanima svih oblika i veličina.

IMAXtree
Aquilano.Rimondi

IMAXtree
Victoria Beckham

Jedan takav komad bit će dovoljan da osvježite svoju garderobu i spremni dočekate proljeće, a high street brendovi pobrinuli su se za to u svojim novim kolekcijama. Ako niste spremni za novi trend, uzmite svoju omiljenu košulju i nosite je zakopčanu do pola te spuštenu preko ramena, a u galeriji provjerite 6 komada koje bismo voljeli imati u ormaru ovog proljeća. Provjerite i ostale trendove koji će vladati nadolazećom modnom sezonom!

Linker
25. travanj 2024 13:47