Maja Jurović
U dvoje je još bolje

Barbara i Lukas Nola modno su najusklađeniji na špici: Nakon 25 godina braka počeli su se čak i odijevati slično

Poznati dugogodišnji supružnici često provode zajedničko vrijeme u šetnjama sa svojim kućnim ljubimcem, a pritom uvijek paze da jedno drugo nadopunjavaju i u modnom smislu.

Jedan od parova koji se uvijek potrudi biti modno usklađen i našim fotografima pozira s velikim osmijehom na licu, zasigurno su Barbara i Lukas Nola. Ova kazališna, televizijska i filmska glumica i njezin dugogodišnji suprug, inače poznati redatelj, iskoristili su nešto sunčanije dane siječnja za ugodnu šetnju s ljubimicom Macom.

Naši fotografi ulovili su ih čak dva dana zaredom, a ono što nam je posebno bilo simpatično jest kako su si međusobno komplementirali stilom, bojama i materijalima.


Tako ga rijetko vidimo, a tako je dobar

Prvi dan su oboje igrali na "starinsku" kartu, odabravši prsluk kao fokus cijelog outfita kojeg rijetko vidimo u stajlinzima poznatih.

Spica / Zagreb 01.02.2020. / foto: Maja Jurovic / Lukas Nola i Barbara Nola i pas Maca
Maja Jurović

Dok je Lukas prsluk kombinirao sa sakoom i hlačama u sličnoj nijansi, crnim kaputom i košuljom s uzorkom, Barbara je bila nešto hrabrija pa je isfurala oku primamljiv karirani kaput koji se idealno uklopio s crvenom Lukasovom maramom. Osim kaputa, nosila je široke hlače muškog kroja, crni sako te bijelu košulju s fora detaljem u obliku lepršave mašnice. Stajling za pet!


Smeđe nijanse su uvijek "in"

Drugog dana u fokusu su bili kaputi u smeđim nijansama: Lukas je nosio vintage komad s krznom, a njegova supruga klasičan model u boji devine dlake.

Spica / Zagreb 29.01.2020. / foto: Davor Matota / Barbara Nola i Lukas Nola i pas Maca
Davor Matota

Što se tiče ostatka njihovih outfita, tu su si malo dali oduška, svaki na svoj način. Redatelj je smeđi kaput uskladio s plavim trapericama, prugastom košuljom i kariranim šalom u istoj boji, a Barbara se odlučila za šarenu suknju, neutralni pulover i zeleni šal.

Nole su u braku još od 1994. godine, što ih čini jednim od najdugovječnijih parova na domaćoj sceni, a posljednjih godina prolazili su kroz zaista teške trenutke.

Naime, Lukasu je 2014. dijagnosticiran rak grla, no uz potporu supruge, vješte ruke liječnika i odbacivanjem ovisnosti od cigareta, Lukas je danas dobro i ponosno šeće špicom sa svojom Barbarom.

Linker
24. travanj 2024 20:25