Počastite se!

Donje rublje najbolji je poklon koji možete dati sebi kad se želite razmaziti, no znate li što njegova boja govori o vama?

Ako si već dugo niste ništa poklonili, pravo je vrijeme da se počastite novim komadom donjeg rublja koje vam u trenu može podignuti samopouzdanje.

Došlo je ono doba godine kada sve postaje magičnije - sve oko nas sjaji, zrak miriše po cimetu, klinčiću i medu, a mi postajemo tolerantniji i nježniji. Blagdansko doba je i doba darivanja - znakom pažnje želimo pokazati koliko nam znače voljene osobe. No, kako je važno biti nježan prema drugima, tako je važno biti i prema samoj sebi.

Možete li se sjetiti kada ste si od srca poklonili nešto uistinu posebno? Ako vam je teško odgovoriti na ovo pitanje, vrijeme je da se počastite nečime što već neko vrijeme priželjkujete. Darivanje sebe nije znak oholosti, rasipnosti i sebičnosti, nego iskazivanje ljubavi prema osobi s kojom ipak živite 24 sata dnevno i ta osoba zaslužuje apsolutno sve!

Ako se u posljednje vrijeme osjećate umorno, nedovoljno motivirano i jednostavno niste svi svoji, novo donje rublje je odličan izbor za dar samoj sebi. Bez obzira na to što se većinom ne vidi (vide ga samo posebne osobe), ono itekako može povećati vaše samopouzdanje, a nov komad donjeg rublja pomoći će vam da se osjećate seksi, prvenstveno za sebe.

No, jeste li se ikada pitali što odabir boje donjeg rublja govori o vama i vašem karakteru? Saznajte u nastavku.

image

LISCA

Crvena boja

Blagdane ne možemo zamisliti bez crvene boje koja simbolizira strast, vatru snagu... Ako ste ljubiteljica crvene boje, vi ste itekako smjeli, energični i pomalo dramatični te se volite osjećati seksi i privlačno. No, crvena nije rezervirana samo za glasne, pomalo drske pojedinke jer crvenu vole i prikriveno strastvene žene koje svoju odvažnost pokazuju samo u posebnim situacijama - onda kada to zaista treba.

image

Lisca ruby kolekcija.

LISCA

S crvenom bojom nipošto ne možete pogriješiti, ni kada je riječ o donjem rublju, ni o primjerice outfitu za svečane prigode. Crveno donje rublje odjenite onda kada vam treba više samopouzdanja i kad se osjećate ženstvenije nego ikada prije!

image

Lisca Sapphire kolekcija.

LISCA

Plava boja

Plavu boju vežemo obično uz nježne, staložene ljude kojima je svaka na svom mjestu. Ako volite plavu boju i najbolje se osjećate u plavom donjem rublju, znači da cijenite talent, čast, snagu i da ste rođeni vođa. Osim toga, plava boja je boja opuštanja, nadahnuća i inspiracije te se veže uz smanjenje napetosti i stresa.

image

Lisca Sapphire kolekcija.

LISCA

No, ona itekako može biti odvažna, posebice ako je riječ o nešto vibrantnijim nijansama poput kraljevski plave boje.

image

Lisca Jet kolekcija.

LISCA

Crna boja

Crna boja je kraljica među klasikom te simbolizira tajnovitost, profinjenost, eleganciju i malo drskosti. Crno donje rublje obično biraju žene koje ga ne žele skrivati ispod odjeće već žele da ga netko vidi. Iako se crna boja povezuje i s negativnim, ona nipošto ne mora imati tu simboliku jer ipak vi određujete kako se osjećate kada nešto nosite.

image

Lisca Jet kolekcija.

LISCA

Stoga, ako se želite osjećati posebno zavodljivo, odjenite komad crnog donjeg rublja i gledajte što će se dogoditi!

image

Lisca Ruby kolekcija.

LISCA

Boja kože

Donje rublje u boji kože povezuje se uz jednostavnost i prirodnu ljepotu, ali i uz suptilnost. Bež i neutralno donje rublje biraju žene koje ne vole komplicirati i koje ne žele previše privlačiti pažnju. No, to ne mora nužno biti loše.

image

Lisca Ruby kolekcija.

LISCA

Rublje boje kože može biti itekako seksi, posebice ako je ukrašeno detaljima u drugim bojama.

Sve boje donjeg rublja možete pronaći u Lisca asortimanu koji nudi i širok izbor modela grudnjaka, gaćica i bodija!

Kolekciju donjeg rublja možete pronaći u Lisca online trgovini.

Linker
15. travanj 2024 22:33