HRVATSKI DIZAJN

Elegancija, ali i vesela razigranost bojama najavljuju savršen izbor obuće za svakoga

Proljeće vas poziva da se poigrate bojama, bez obzira na to kakav stil njegujete.

I ove sezone, hrvatski dizajn koji nam donosi Borovo oduševljava svojom kvalitetom, prirodnim materijalima i modelima obuće među kojima će svatko naći svog favorita.

Za poslovne žene i ljubiteljice elegancije, najbitniji su udobnost, kvalitetni materijali, ali i estetski segment. Stoga je za klasičnu eleganciju Borovo pripremilo izvrsnu kolekciju koju čine modeli balerinki i cipela izrađenih od najfinije kože, Od boja pronalazimo nude modele koji se s lakoćom uklapaju uz odijela i pencil suknje, ali i klasična crna te atraktivna crvena koja može biti prava injekcija boje uz monokromatski styling.

Jednako tako, trend tenisica još uvijek vlada modnim pistama, ali i poslovnim stilom, a upravo za poslovne prilike ne možete pogriješiti s decentnim tenisicama u crnoj boji ukrašenim sa satenskom crnom mašnom.

Ljubiteljice tenisica koje ne moraju brinuti o poslovnom kodeksu ponašanja, ove će se sezone poigrati s novim modelima kultnih Startasica. Platnene tenisice s gumenom potplatom savršeno se uklapaju u urbane lookove, od skinny traperica, pa sve do lepršavih haljina, vrućih hlačica i suknji A kroja.

Životinjski uzorak s motivom leoparda, zmijskim ili panda printom nastavljaju cvjetni uzorci, ali i neizostavni plamenci i neodoljive mace. A za prave vruće dane kada i za platnene tenisice postaje pretoplo, na scenu nastupaju Borosanine mlađe sestre – Boromine.

I ove godine su rezultat mašte i stručnosti dizajnerice Ive Ćurković Spajić koja je dizajnirala model s crno bijelim točkicama za klasičarke s pomakom, zatim kombinaciju crvenih s tirkiznim točkicama za neodoljive ljetne šetnje i model sa životinjskim printom inspiriran leopardovim pjegama.

Za sam kraj, preostaje vam odabrati model koji vam se najviše dopada i uživati u toplim danima i savršeno udobnoj obući s hrvatskim potpisom!

Linker
18. travanj 2024 17:25