Eva Longoria

 SAMEER AL-DOUMY AFP
Glamurozne dive

Fashion report iz Cannesa: Ovo su najupečatljivija modna izdanja ovogodišnjeg festivala

Od bezvremenskih, elegantnih kreacija s kojima nikada nije moguće pogriješiti sve do odvažnih izdanja na koje bi se usudili tek oni najhrabriji.Izdvojili smo kreacije o kojima se ovih dana najviše priča.

Od bezvremenskih, elegantnih kreacija s kojima nikada nije moguće pogriješiti sve do odvažnih izdanja na koje bi se usudili tek oni najhrabriji.Izdvojili smo kreacije o kojima se ovih dana najviše priča.

Prvi tjedan Filmskog festivala u Cannesu, koje ove godine traje od 14. pa sve do 25. svibnja, osim sjajnih filmova obilježile su i brojne glamurozne kreacije koje se ne prestaju komentirati u modnim krugovima. Od bezvremenskih, elegantnih izdanja s kojima nikada nije moguće pogriješiti do odvažnih kreacija na koje bi se usudili tek oni najhrabriji, sa sigurnošću možemo reći kako festival, koji se godinama tradicionalno održava na francuskoj rivijeri, s razlogom nazivaju jednim od najglamuroznijih u svijetu. Poznat upravo po glamuru i ekskluzivnosti, dosad smo na festivalu imali prilike vidjeti raznolika izdanja, a u nastavku izdvajamo ona o kojima će se narednih mjeseci sigurno još govoriti. Manekenka Alessandra Ambrosio crvenim je tepihom povodom premijere filma "Marcello Mio" prošetala u elegantnoj strukiranoj Peter Dundas Couture haljini koja je pratila linije njezina tijela, a kreacija pastelno ružičaste boje posebno se istaknula crnim naramenicama koje su bile ukrašene chic mašnama. Outfit kojim je plijenila pažnju upotpunila je decentnim dijamantnim nakitom i zaglađenom punđom.

image

Alessandra Ambrosio

GEISLER-FOTOPRESS GMBH/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Na toj istoj premijeri svojim je outfitom oduševila i brazilska manekenka Izabel Goulart koja je za tu posebnu priliku odabrala elegantnu strukiranu haljinu otvorenih ramena, a njezina se kreacija naročito istaknula svjetlucavim cvjetnim elementima. Riječ je o Armani Privé haljini iz kolekcije za jesen/zimu 2023., a na nju je manekenka iskombinirala par crnih salonki na petu te viseće dijamantne naušnice.

image

Izabel Goulart

LOIC VENANCE AFP

Svojim modnim izdanjem na ovogodišnjem Cannesu nije mogla proći nezapaženo ni Carla Bruni-Sarkozy koja se na crvenom tepihu pojavila u dugoj dekoltiranoj metalik haljini bez naramenica, s Chopardovim dijamantnim nakitom i ukrala svu pažnju. Supruga bivšeg francuskog predsjednika i inače je poznata po nepogrješivom modnom stilu, stoga nas njezino elegantno izdanje nije nimalo iznenadilo.

image

Carla Bruni-Sarkozy

SAMEER AL-DOUMY AFP

Osim nje, te iste večeri svojim je glamuroznim lookom okupljene oduševila i Selena Gomez koja je za tu posebnu priliku odabrala elegantnu crno-bijelu Saint Laurentovu večernju haljinu otkrivenih ramena i Bvlgarijev dijamantni nakit koji je dodatno naglasio njezinu kreaciju.

image

Selena Gomez

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Glumica Eva Longoria u Cannesu je povodom premijere filma "Emilia Perez" plijenila pažnju senzualnom baby plavom Tony Ward Couture haljinom s efektnim izrezima i svjetlucavim elementima, dok je dan ranije zablistala u dugačkoj bijeloj svjetlucavoj haljini dubokog dekoltea modne kuće Elie Saab iz proljetne kolekcije.

image

Eva Longoria

LOIC VENANCE AFP
image

Eva Longoria

SAMEER AL-DOUMY AFP

Svojim lookom na crvenom tepihu u Cannesu nikoga nije ostavila ravnodušnim ni Bella Hadid, manekenka koja je i inače poznata po svojim odvažnim modnim izdanjima na koje se odlučuju samo oni najhrabriji. Tako se na premijeri filma "The Apprentice" pojavila u "goloj" haljini koja je posljednjih nekoliko sezona bila jedna od must have haljina brojnih trendseterica. Riječ je o poluprozirnoj strukiranoj kreaciji modne kuće Saint Laurent, a styling je dodatno upotpunila lakiranim sandalama visokih potpetica s remenčićima.

image

Bella Hadid

LOIC VENANCE AFP

Naomi Campbell također je plijenila pažnju svojim lookom, odabravši za crveni tepih Chanel haljinu koju je nosila na predstavljanju kolekcije za proljeće/ljeto ove poznate modne kuće prije 28 godina. Poluprozirna kreacija istaknula se svojim svjetlucavim elementima i naramenicama ukrašenim biserima, a poznata manekenka i glumica kultni look dodatno je upotpunila crnim salonkama na petu te visećim dijamantnim naušnicama.

image

Naomi Campbell

CHRISTOPHE SIMON AFP

Helena Christensen, nekadašnja vladarica modnih pista koju već dugo nismo vidjeli na svečanim događanjima, svojim se modnim izdanjem na 77. po redu Filmskom festivalu u Cannesu također istaknula. Ona se na crvenom tepihu pojavila u glamuroznoj bijeloj haljini od satena, a njezina je kreacija zgledala još elegantnije zahvaljujući dugačkom plaštu od tila. Look kojim je plijenila pažnju okupljenih upotpunila je parom srebrnih sandala na petu te dijamantnim nakitom.

image

Helena Christensen

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Britanska manekenka i glumica Rosie Huntington-Whiteley svojim je modnim izdanjem bila jedna od najvećih zvijezda premijere filma "The Shrouds" u Cannesu. Njezina elegantna i lepršava crna haljina minimalističkog stila s otvorenim leđima privlačila je poglede, a outfit je iskombinirala sa špic crnim salonkama na petu i dijamantnim nakitom.

image

Rosie Huntington-Whiteley

VALERY HACHE AFP

Da zna kako oduševiti svojim lookom ove je godine u Cannesu dokazala i turska glumica Hande Erçel. Zvijezda popularne serije "Miriše na ljubav" crvenim je tepihom prošetala u glamuroznoj crvenoj haljini modne kuće Balmain kojom je zasluženo plijenila poglede okupljenih. Njezina efektna kreacija imala je otkrivena ramena i voluminoznu suknju, a elegantni styling glumica je dodatno "začinila" lakiranim crvenim špic salonkama na petu, dijamantnim nakitom talijanskog brenda Pomellato te minimalističkim make-upom.

image

Hande Erçel

MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTOCK
Linker
15. lipanj 2024 15:14