FOTOGRAFIJE: DENINE.EU
MODNI IMPERATIV

Franka Batelić odlično nosi upečatljivo odijelo s domaćim potpisom

Ljubiteljica odijela ponovno je modno očarala svojim odabirom hlača i blejzera u boji petroleja s potpisom domaće dizajnerice.

Ljubiteljica odijela ponovno je modno očarala svojim odabirom hlača i blejzera u boji petroleja s potpisom domaće dizajnerice.

Posljednjih nekoliko sezona žensko odijelo postalo je modni imperativ – na ulicama metropola nose se opušteni modeli baggy kroja, a na događanjima klasični poslovni modeli ili pak oni za malo odvažnije u kakvom se sinoć pojavila Franka Batelić.

Pjevačica je na Danu najbolje domaće glazbe u organizaciji Narodnog radija isfurala odijelo zanimljivog kroja sa statement detaljima po kojima je i poznata dizajnerica Kristina Burja čiji modni brend Krie design je Franka nosila. Dizajnerica ističe kako robu ne treba gomilati već imati nekoliko ključnih kvalitetnih komada koji se mogu kombinirati s drugim komadima – baš poput ovih hlača i blejzera. Hlače imaju visoki struk sa zanimljivom pasicom koja je na prednjoj sredini prorezana te kad se nose i bez sakoa ostavljaju zanimljiv dojam koji ljubitelji dizajna priželjkuju. Tkanina je reciklirani poliester, a boja petroleja nagoviješta nadolazeći trend u koloritu i izuzetno je glamurozna.

image
Franka Batelić na Danu najbolje domaće glazbe
FOTOGRAFIJE: DENINE.EU

"Ovaj put igrala sam se konstrukcijom na drugačiji način. Sako je zapravo oversize, stiliziran muški kroj koji se korzetiranim remenom strukira na originalan način. Naravno, može se nositi i bez remena te tako ovaj artikl dobiva drugo, ali jednako interesantno lice. Zahvalno je kada nam jedan odjevni predmet osigurava različite stajlinge i modnu igru prilagođenu našim osobnim željama, inspiracijama i potrebama. Drago mi je da je Franka odabrala baš to odijelo koje tako dobro vizualizira njezinu osobnost", rekla nam je Kristina Burja.

Odijelo je iz nove kolekcije 'Dreamers Yard' predstavljene na 10. Green Fashion Weeku, u prijestolnici mode Milanu. Riječ je o internacionalnom događaju koji već godinama promiče održivi razvoj u modnoj industriji.

Ove godine nagrada Narodnog je u rukama Massima za pjesmu 'Mali krug velikih ljudi', a prošle je s Petrom Grašom upravo Fraka bila na tronu a ovoga puta također finalistica. 'Ove godine je totalna euforije, jer čim barem malo uspiješ otpjevati na stageu, to je prekrasno', ispričala je dobro raspoložena Franka, a s njom se slaže i Vanna. 'Nismo se dali s pozornice. Koncerti nam toliko fale da ćemo eksplodirati', uz osmijeh je poručila Vanna koja je zablistala u smaragdno zelenoj kožnoj haljini.

image
Ivana Vrdoljak Vanna u smaragdno zelenoj haljini
FOTOGRAFIJE: DENINE.EU
Linker
26. travanj 2024 09:06