Instagram/topshop
nikad dosta

'It' model traperica koji brzo nestaje s polica

U ormaru nam uvijek dobro dođe još jedan model traperica, a sudeći po profilima modnih blogerica, jedan model nametnuo se kao trenutno najtraženiji. Uzimamo odmor od onih pripijenih i vraćamo se nešto ležernijim, a jednako trendi krojevima vječnih traperica.

Nakon popularnosti skinny jeans traperica, na modnu scenu su se vratili opušteniji modeli koje sve češće biramo. Udobniji i ležerniji mom fit i boyfriend modeli te traperice zvonolikih nogavica nametnuli su se kao prvi izbor pri biranju idealnog para.

Savršeni model traperica je teško pronaći, no britanski high street brend Top Shop predstavio je model koji već sad nestaje s polica. Riječ je o Editor jeans trapericama koje su osvojile trendseterice. Editor model krasi visoki struk i nogavice ravnog kroja. Ovakav kroj traperica pristaje svim figurama i lako se uklapa u svaki stil pa ne čudi što su u kratkom roku stekle veliku popularnost.

Dolaze u sivoj, plavoj i isprano plavoj boji, a ako su i vama zapele za oko, za njih ćete morati odvojiti 49 funti, odnosno oko 420 kuna.

Pronašli smo slične modele u high street trgovinama - pronađite ih u našoj galeriji.

Linker
19. travanj 2024 17:02