Splash
LIMITIRANA KOLEKCIJA

Jessica Alba jednostavno obožava komade iz Kenzo x H&M kolekcije

Suradnje švedskog brenda H&M s različitim dizajnerima svaki put izazovu pomamu trendseterica za ekskluzivnim komadima. Limitirane kolekcije svaki put budu rasprodane, a prije otvaranja trgovina ljudi čekaju u redovima kako bi uspjeli uloviti komad koji im je zapeo za oko. Kolekcija Kenzo x H&M sigurno neće biti ništa drugačija, a do njezinog lansiranja na H&M prodajna mjesta dijeli nas još samo nekoliko dana.

I dok trendseterice s nestrpljenjem očekuju modnu liniju, jedna od najbolje odjevenih holivudskih glumica, Jessica Alba, već naveliko nosi komade iz dugo iščekivane kolekcije. Mnogo prije nego je kolekcija predstavljena revijom u New Yorku, ona je privukla pozornost odjenuvši prvi komad na Tjednu mode u Parizu. Haljinu s bogatim i neuobičajenim printom kombinirala je s torbicom Valentino i antilop gležnjačama te dugim crnim kardiganom.

Splash

Drugi komad iz kolekcije koji je glumica i poduzetnica nosila je bila majica, dok je Kenzo x H&M svilenu kombinaciju odabrala za putovanje. Top i hlače, koji su neodoljivo podsjećali na pidžama stil, kombinirala je s crnim kaputom i crvenom torbicom.

NO JUST JARED USAGE<BR/>
Jessica Alba arriving at the Los Angeles International Airport
<P>
Pictured: Jessica Alba
<B>Ref: SPL1376641  191016  </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News

Iako nije zaštitno lice kampanje, Alba je itekako napravila dobru promociju kolekciji Kenzo x H&M koja u trgovine stiže 3. studenoga, a nove komade možete provjeriti u zanimljivom modnom editorijalu "Knjiga o džungli" u novom broju dvomjesečnika Gloria GLAM.

Linker
20. travanj 2024 00:46