Iris Ban i Tomislav Huha
KRAĆE NE MOŽE

Jolina supruga u minici na koju bi se malo koja žena odlučila

Anamarija Asanović i Ana Čagalj sinoć su uživale u na otvorenju nove beauty oaze u središtu Splita, a modno najhrabrija bila je Jolina supruga Ana koja je stigla u vrlo kratkoj minici

Ana Čagalj, supruga popularnog pjevača Joleta, drži se modnog pravila koje se prenosi iz generacije u generaciju. S obzirom na to da je na otvorenju novog beauty salona u Splitu itekako pokazala noge, bila je "zakopčana do grla" kako bi postigla ravnotežu između "vruće" minice i jednostavne, zatvorene crne majice. Sivu suknju s izvezenim detaljima kombinirala je s baršunastim sakoom u pravoj jesenskoj nijansi - boji crvenog vina, koju je stavila i na nokte, a cijeli outfit "začinila" je lakiranim, robusnim gležnjačama zbog kojih je suknja koju je odjenula izgledala još kraće.

Iris Ban i Tomislav Huha

Na otvorenje nove beauty oaze u samom centru Splita stigla je i dizajnerica Anamarija Asanović, koja je za izlazak također posegnula za jednim baršunastim komadom. Ipak, njezin stajling bio je potpuno drugačiji od onog Ane Čagalj. Splitska dizajnerica odjenula je crnu haljinu od baršuna koja joj je sezala do ispod koljena, crni kaput i crne visoke čizme, a malo boje u svoj stajling unijela je smeđom torbicom ukrašenom aplikacijama te crveno-smeđim ružem na usnama.

Iris Ban i Tomislav Huha

Linker
14. travanj 2024 14:34