ILUZIJA RADA ZA BOGATAŠE

Koliko biste izdvojili za traperice 'zaprljane' umjetnim blatom?

Traperice su komad koji je uvijek u trendu pa nimalo ne čudi da se različiti brendovi iznimno trude privući pozornost nekim novim, potpuno drugačijim modelom. Ali ponekad jednostavno pretjeraju.

Nakon slučaja s patentnim zatvaračem nasred stražnjice, internet je okupirao još jedan zanimljiv model traperica za koji se mnogi pitaju tko se nečeg takvog uopće dosjetio. Američki lanac robnih kuća Nordstrom u ponudi ima traperice dodatno ukrašene "blatom" za sve koji žele izgledati kao da su danas naporno radili, a ne bi rado zaprljali ruke. Naravno, komad s dobrim slojem prljavštine na sebi neće si moći svatko priuštiti - radi se o modelu za koji treba izdvojiti 3135 kuna.

U njihovim opisu traperica stoji da one utjelovljuju američku radnu odjeću koja je korištena za naporan rad zahvaljujući blatnom premazom koji pokazuje da se ne bojiš zaprljati.

Traperice, koje izrađuje brend PRPS, zapravo nisu nove i u ponudi su već neko vrijeme u trgovinama Nordstrom, Neiman Marcus i Saks Fifth Avenue. Ipak, tek su nedavno primijećene i u kratko vrijeme postale viralne, prvenstveno zahvaljujući komentarima na društvenoj mreži Twitter. Unatoč tome što dolaze s unaprijed razmazanim blatom, mogu se normalno prati jer se prljavština ne ispire – s obzirom na to da se ne radi o pravoj. Jedan od komentatora naglasio je da se nanošenjem lažnog blata na traperice stvara iluzija rada i truda.

Linker
24. travanj 2024 06:04