Livio Andrijić, instagram Ivana Vida
uvijek u trendu

Lejla Filipović i Ivana Vida nose iste ludo snižene sandale iz Zare

Jedne sandale iz Zare osvojile su dvije ljubiteljice mode: bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović i bivša Kraljica Hrvatske Ivana Vida nisu odoljele modelu koji je sad već na ludom sniženju

Zanimljive crne 'čarapa sandale' s vrtoglavo visokom potpeticom od 10 centimetara ovih su dana nosile dvije dame koje su se svojedobno okitile i lentom najljepše - Lejla Filipović 1998. godine proglašena je Miss Hrvatske, a 2014. Ivana Vida Kraljicom Hrvatske. Iako obje vole skupocjene, ekskluzivne modne brendove, često ih odlično znaju spojiti s komadima iz high street dućana poput Zare.

Upravo iz tog dućana ulične mode dolazi i ovaj njihov zanimljiv modni dodatak - štikle-čarape koje prekrivaju gležanj, izrezane sa strane te otvorene na prstima. Osim što monotoniju razbijaju izrezi na cipelama, još je više razbijaju aplicirani cvjetovi. Izvezeni od svjetlucavih ljuskica i perlica, cvjetni detalji imaju još jednu funkciju: cipelama daruju luksuznu notu.

I dok je Ivana Vida ovaj atraktivan par cipela nosila uz damsku haljinu boje pudera i dužine do koljena, Lejla Filipović nosila ih je uz crnu mini suknjicu i sivi sako u struku vezan širokim crnim remenom. O ukusima se ne raspravlja, no jedno je sigurno - obje su bile itekako zapažene velikom zaslugom upravo cipela koje koštaju svega stotinjak kuna na sniženju.

instagram Ivana Vida
instagram Lejla Filipović

Trendi sandale s omiljenim proljetnim uzorkom sada su snižene na 15 dolara.

Zara
Zara
Zara

Linker
20. travanj 2024 14:20