'pussy bow'

Mačkaste i moćne u isto vrijeme: Bluze s mašnom trend su koji ne želite zaobići

Kao moćno oružje na protestima u Švedskoj i Americi nedavno su ih nosile brojne žene, ali i muškarci, a u modnom smislu za njima već ih luduju poslovne žene i obožavateljice ženstvenosti s retro prizvukom.

U prošlom stoljeću na modnim ih je revijama često prikazivala Coco Chanel, a rado su ih nosile kućnice, rockabilly djevojke, filmske glumice, ali i političarke.

A model walks the runway during the Saint Laurent show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2019 on September 25, 2018 in Paris, France.
Getty Images
Revija kuće Saint Laurent za proljeće/ljeto 2019.

Ultra ženstvena bluza s ovratnikom koji se veže u mašnu svakih se nekoliko godina vraća u modu, a svjetski dizajneri tvrde da će ih ove 'školske godine' nositi i dobre cure i frajerice.

Malibu, CA  - *EXCLUSIVE*  - Actress and mother of three Julia Roberts switches up her look for a new photo shoot with a classic drop top Mercedes.  Julia donned a pretty blush pussybow blouse with classic indigo skinny jeans, nude heels and blue tinted aviators to complete her look.  Julia's electric smile proved to be the highlight of the shoot as always.

Pictured: Julia Roberts



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 378909843, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Na modnim revijama za proljeće/ljeto 2019. takozvane 'pussy bow' bluze predstavili su Saint Laurent, Burberry, Badgley Mischka, Luisa Beccaria i time najavili sjetan povratak u prošlost koji će se dopasti mnogim ženama.

Getty
Revija kuće Luisa Beccaria za proljeće/ljeto 2019.

Cure koje ne žele izgledati pretjerano damski nadolazeće će se zone također obožavati ove bluze, ali će ih buntovno razvezati i pustiti da trake vise uz tijelo.

Bluza brenda Sister Jane, ASOS, 76,99 eura

ASOS

Bluza od žakarda, Mango, 249,90 kuna

Mango

Košulja sa zmijskim uzorkom, Stradivarius, 139,90 kuna

Stradivarius

Ružičasta bluza s mašnom na vezanje, ASOS, 62,99 eura

ASOS

Dvobojna bluza s ovratnikom na vezanje, Mango, 169,90 kuna

Mango

Zelena bluza s točkicama, Next, 210 kuna

Next

Crna bluza s mašnom, Stradivarius, 139,90 kuna

Stradivarius

Linker
18. travanj 2024 17:24