Profimedia, Capital pictures
ženina najbolja prijateljica

Najvažnija sporedna stvar na svijetu: 40 hit modela torbi za proljeće

Najvažnija sporedna stvar u ženskoj garderobi nosi se u ruci ili na boku, nježnih je boja ili upadljivog uzorka, a krase je vezice, rese i pop-art ilustracije.

Piton

Materijal koji nikada ne izlazi iz mode - a pogotovo kada su torbe i obuća u pitanju - jest pitonova koža. Jednako dobro funkcioniraju i u dnevnim varijantama, kao i u onim večernjim jer dodaju insant dozu elegancije. Za sve one koje nisu ljubiteljice 'pravih' materijala, tu su i oni umjetni, danas već toliko dobro izvedeni da se razlika niti ne primijeti.

RUŽIČASTE, TIRKIZNE I GRIMIZNE ZMIJE U PRIRODI NE POSTOJE, ALI IMA IH - U DIZAJNERSKOJ MAŠTI

Ruksak

Praktični su, čuvaju leđa, a odnedavno i vrlo stylish - u trendu su ruksaci svih boja, veličina i oblika.

OD SPORTSKE TORBE OSTAO JE SAMO KROJ - SVE OSTALO, POPUT MATERIJALA, BOJE I DETALJA, VRLO JE ELEGANTNO I ŽENSTVENO

Sedlo-torba

Torba koja se nosi preko ramena najbolji je prijatelj svake žene, a ove su sezone u trendu one u obliku sedla.

Bež model od umjetne kože (129,90 kn, Bershka); Marc Jacobs (6690 kn, Elysées boutique); See By Chloé od brušene kože (2650 kn, Karla).

ZA ELEGANCIJU OVOG MODELA ZASLUŽNA JE ZAOBLJENA FORMA, DECENTNI DETALJI I ZEMLJANE NIJANSE

Crveni kožnati model (1360 kn, Replay); od umjetne kože (249 kn, H&M); od umjetne kože s prošivenim detaljima (129 kn, Deichmann); Od umjetne kože (1290 kn, Liu·Jo).

S aplikacijama

Otkačene torbice više nisu rezervirane samo za djevojčice - za neobičnim modelima s perlicama, likovima iz crtića i kožnatim aplikacijama sada uzdišu i žene. Najbolje će izgledati uparene s jednostavnim odjevnim kombinacijama - tako će jedno isticati drugo, a vi sigurno nećete proći nezamijećeno.

Clutch s aplikacijama (299,90 kn, Zara); od umjetne kože (210 kn, Parfois); od umjetne kože (119,90 kn, Stradivarius); narančasti model Michael Kors (2099 kn, The Core).

UKRAŠENE ŠLJOKIČASTIM VEZOM, KOLAŽNIM ILUSTRACIJAMA, 3D CVIJEĆEM I LANCIMA, OVAKVE SU KREACIJE ARTA ZA ULAZAK U SREDIŠTE PAŽNJE

Marc Jacobs (6290 kn, Elysées boutique); žuta torbica (1039 kn, Guess); kožnati model (760 kn, Replay); crveni model od eko kože (199 kn, Moja Torbica).

Kratke ručke

Kada su torbe u pitanju, nema ništa ženstvenije od modela s kratkom ručkom. Ove sezone u trendu su one većih dimenzija u koje možete potrpati sve što vam treba, a i dalje izgledati poput dame.

Kožnati model (2190 kn, MARA D); Michael Kors (2899 kn, The Core); jarko plavi kožnati model (971,40 kn, Picard); od umjetne brušene kože (299 kn, Moja Torbica); od eko kože (449 kn, Deichmann).

BUDUĆI DA JE RIJEČ O MODELIMA VEĆIH DIMENZIJA, UMJESTO OVJEŠENE O PODLAKTICU NOSE SE U RUCI, PRISLONJENE UZ BOK

Crveni kožnati model (5150 kn, Lancel); od eko kože (199,90 kn, Mango);žuti model od eko kože (269 kn, Planet Obuća); torba s privjeskom od eko kože (439 kn, Carpisa); kožnati model s metalnim detaljima (2420 kn, Twin Set).

Linker
14. travanj 2024 16:08