ALESSANDRA RICH
VJEČNI PRINT

Naša modna stilistica izdvojila je 10 komada s hit uzorkom ovog proljeća

Točkice su vječne, a ove sezone printane su na ženstvene krojeve i nose se u kombinaciji pozitiv-negativ, a naša stilistica pronašla je komade hit komade s tim romantičnim uzorkom.

Iako su ih do prije nekoliko sezona svi izbjegavali u širokom luku, točkice su nam se još lani vratile na velika vrata, a ove godine nose se u svim veličinama. Od onih najsitnijih, koje je teško uopće primijetiti, do onih velikih, na kakve će se odlučiti samo odvažne djevojke - nose se točke i točkice na svim komadima.

ALESSANDRA RICH

I dok će klasičarke voljeti haljine s tim romantičnim uzorkom, hrabri outfti bit će svaki u kojem će se naći točke različitih veličina i nijansi. Naime, baš kao što se nose "prugice na prugice" ovih dana, tako se sada kombiniraju i točkice na točkice.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN AUSTRALIA, AUSTRIA, FRENCH POYNESIA, GERMANY, NEW ZEALAND ** Milan, ITALY  - Cividini - Milan Woman Spring Summer 2019 fashion show in Milan, Italy.

Pictured: Cividini



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 388093356, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
CIVIDINI

PARIS, FRANCE - JUNE 24:  A model walks the runway during the Kenzo Menswear Spring/Summer 2019 show as part of Paris Fashion Week on June 24, 2018 in Paris, France.  (Photo by Thierry Chesnot/Getty Images)
Getty Images
KENZO

Uz klasične haljine s točkama, ove će se sezone točkasti uzorak naći i na plisiranim suknjama, koje su i dalje hit, cullotes hlačama, topićima, ali i modnim dodacima, među kojima su mnogima najdraže sandale modnog brenda Zara koje su, čim su stigle u proljetnoj kolekciji, privukle pozornost. Naša stilistica Iva Gradišer izdvojila je za vas 10 komada s hit uzorkom ovog proljeća!

Mini haljina s mašnom od poliestera 229 kn, MANGO

Hlače širokih nogavica 149,90 kn, STRADIVARIUS

Kratke pamučne hlačice 79,90 kn, NEW YORKER

Haljina na preklop 1059 kn, COMMA

Ukras za kosu 59,90 kn, H&M

Boss haljina 2199 kn, THE CORE

Plisirana suknja 249,90 kn, RESERVED

Pamučna majica 99,90 kn, STRADIVARIUS

Torba od umjetne kože 110 kn, PARFOIS

Sandale 349 kn, ZARA

Pripremila Iva Gradišer

Linker
20. travanj 2024 01:41