Davor Matota
Sve za modu

Nikolinu Ristović ne brine minus: Špicom hrabro šeće u cipelama koje se sada ne bismo usudili nositi

Vani zima 'grize do kostiju', no poznata voditeljica odupire joj se zaista hrabrim modnim odabirom. Dok je gore 'zabundana', stopala je odlučila otkriti i zagrebačkom špicom prošetati u omiljenim štiklama. Isti model već je isfurala nekoliko puta, a čini se da ju nimalo ne brinu niske temperature.

Nikolinu Ristović rijetko možemo vidjeti potpuno zabundanu. Bilo vani toplo ili hladno, 43-godišnja voditeljica se rijetko odriče omiljenog modnog komada koji voli kombinirati na sve i nosi ga u svim prigodama. Naravno, riječ je o cipelama s visokim potpeticama, a jedan od omiljenih modela iz svoje kolekcije isfurala je i na zagrebačku špicu.

Crvene kožne štikle s detaljem u obliku cvijeta obukla je na crvene uske hlače, majicu s rock printom i upečatljivi teddy kaput u plavoj boji. Dok su se drugi uvukli u tople čizme, Nikolina je ponosno nosila svoje omiljene cipele i niti malo nije odavala da joj je hladno. Naprotiv, sa smiješkom je pozirala našem fotografu dok je šetala u društvu svog ljubimca.

Spica / Zagreb  10.01.2020. / foto: Davor Matota / Nikolina Ristovic
Davor Matota

Kao prava trendseterica, Nikolina vodi brigu o detaljima pa je cijelu kombinaciju podigla crnim rajfom, optočenim perlicama u obliku stiliziranog cvijeća. Voditeljica na svom Instagramu redovito dijeli svoje modne kombinacije, a spomenute crvene cipele mogli smo vidjeti već nebrojeno puta.

Prije mjesec i pol nosila ih je na podvrnute traperice i karirani baloner, a u desetom mjesecu kombinirala ih je na traperice "capri" kroja i također karirani kaput kojeg je krasilo ružičasto perje. Koliko god njezine crvene cipele bile efektne, priznajemo da bismo se smrzli ako bi pokušali išta slično pa ćemo se ipak držati toplih čiozama. Što je sigurno, sigurno je.

Linker
23. travanj 2024 21:49