Instagram
komad koji svi žele

Novi hit iz Zare: Komad koji je osvojio Izabel Kovačić i Marijanu Batinić

Svake sezone u kolekciji španjolskog high street brenda nađe se i jedan komad koji postane neizbježan na gradskim ulicama: kaputić s uzorkom zbog svoje je popularnosti dobio čak i svoj Instagram profil, a samo je pitanje vremena kada će se to dogoditi i s modnim hitom ovog proljeća - ružičastim odijelom.

Ako ne želite imati dvojnicu na nekom događanju, bolje da ga izbjegavate jer je ružičasto odijelo iz nove kolekcije brenda Zara potpuno osvojilo trendseterice, a time i Instagram. Mnogi smatraju kako će upravo hlače s naglašenim remenom i blejzer biti novi hit popularnog brenda, a najbolje je to što za duo treba izdvojiti 630 kuna.

sako bez revera Zara 299,90 kn

Hlače s remenom Zara 229,90 kn

Ružičasta kombinacija zadovoljava sve uvjete da ovog proljeća osvoji trendseterice: blejzer i hlače mogu se nositi u kombinaciji kao odijelo ili, pak, odvojeno s drugim komadima, a prepoznatljiva je zahvaljujući širokom remenu s velikom kopčom. Popularnost ružičastog komada itekako je primjetna na Instagramu gdje ga fashionistice najčešće nose u kombinaciji s bijelom majicom, a Zarin hit komad osvojio je i naše poznate dame kao što su voditeljica Marijana Batinić i Izabel Kovačić.

Objavu dijeli Funda (@fundakocakm)

Objavu dijeli (@yuyacst)

Linker
09. travanj 2024 12:49