Profimedia, INSTAR Images
favorit proljeća

Obuća koja nikada nije 'out': Čak i ako niste ljubiteljica balerinki, ovi modeli će vas osvojiti

Obuća koju nosimo još od malih nogu uvijek je u trendu i svake sezone dobije novi izgled koji im daje mali, ali značajan zaokret i čini ih najpoželjnijim parom obuće za svako proljeće.

U svestranost balerinki nije se teško uvjeriti: one će pristajati gotovo svakom stajlingu te će se uklopiti u različite stilove. Čim dani postanu topliji, nosimo ih na dnevnoj bazi, za poslovni, casual ili elegantni look.

Klasični crni ili bež modeli s mašnicom i zaobljenim vrhom su komadi s kojima ne možete pogriješiti. Ovakav model uklopit će se u svaku kombinaciju, bez obzira na boje i uzorke koje imate u ormaru. Ipak, s novom sezonom dolaze i nešto drugačije balerinke koje se detaljima ističu iz mase 'običnih cipela'. Ove godine valja obratiti pažnju na pletene modele koji su osobito popularni, a izgledom jako šarmantni i daju stajlingu ljetni štih.

Dok će pleteni modeli nositi retro prizvuk, trendovski modeli obilježeni su detaljima od vinila, vrhom s izraženim špicom te ukrasima poput vezica, naglašenih mašni ili trakica koji grle gležanj. Razlikuje ih tekstura i materijal pa su dostupni modeli od brušene kože, glatkog materijala koji podsjeća na kožu aligatora ili već spomenutih čvrstih tkanina od kojih su pletene.

Oct. 29, 2013 -  New York City - EXCLUSIVE- Olivia Palermo keeps it street chic while rocking a Givenchy handbag and camouflage denim by True Religion. 
 - - PICTURED: Olivia Palermo
 - -, Image: 175531033, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Uz traper, kratke ili duge suknje i haljine, poslovne hlače, lanene komade - balerinke su par u cipelaru za kojim ćemo posegnuti kada nismo sigurni što drugo obuti. Jednostavne i elegantne, nalaze se između udobnih tenisica i profinjenih cipela na visoku petu te su za dnevnu ili večernju prigodu uvijek dobar odabir.

Linker
17. travanj 2024 10:19