NOSI SE ŽIVOTINJSKI PRINT

Odabrali smo 7 genijalnih komada s leopard uzorkom iz Manga

Baš poput crvenog ruža, koji u bilo kojoj kombinaciji postaje zvijezda stajlinga, isti učinak ima i životinjski print. Uz to, dobro izgleda uparen s gotovo bilo čime. Ako je vjerovati modelima viđenima na svjetskim modnim pistama, ove hladne sezone se nosi – leopard.

Leopard uzorak nije recentna modna “izmišljotina”: u njega su bile zaljubljene Elizabeth Taylor i Josephine Baker, u šezdesetima ga je često nosila manekenka i Warholova muza Edie Sedgwick, a i danas je omiljen među fashionisticama – obožavaju ga Kate Moss i legendarna urednica američkog Voguea Anna Wintour. O njegovoj popularnosti svjedoči i to je čest odabir visoko profiliranih američkih političarki Michele Obame i Hillary Clinton, a iz komada s leopard uzorkom se ne skida niti reality zvijezda i model Kendal Jenner koja je čak dva dana za redom svoj stajling izgradila upravo oko mačkastog printa.

Splash / Profimedia
Kendall Jenner na izlasku s revije Marc Jacobs (lijevo) i idući dan pred svojim stanom u New Yorku (desno)

Kao i obično, nakon predstavljanja skupocjenih dizajnerskih linija, high street brendovi biraju najbolje od najboljeg i te komade uključuju u svoje kolekcije pa se tako u aktualnoj kolekciji španjolskog brenda Mango našla poveća količina “životinjskih” komada. Leopard tenisice, jakne, suknje, kaputi – pogledajte u koji su nas komadi osvojili!

Linker
16. travanj 2024 20:37