prsten, nakit
 Profimedia, ImageSource
PINTEREST

Ovo je najpopularniji zaručnički prsten ove godine

Odabir zaručničkog prstena može biti vrlo izazovan zadatak, osobito kada uzmete u obzir da se radi o jednom od rijetkih komada nakita koji ćete nositi do kraja života.

Koji stil je vaš? Klasičan? Moderan? Minimalistički? Iako će vam uvijek savjetovati da se ne vodite trendovima, njihov utjecaj nije moguće u potpunosti izbjeći. A kao i svaki put, i u ovom slučaju je odličan izbor inspiracije Pinterest koji će vam otkriti kako se trendovi kreću kada je u pitanju zaručničko prstenje. Prema najvećem "kolažu ideja" ove će godine najpopularniji biti oni klasični s upečatljivim dijamantom. Ipak, novi element koji će vas osvojiti u ovom slučaju je popularni metal - ružičasto zlato. Sudeći prema broju pinova na popularnoj društvenoj mreži upravo takvu kombinaciju mnoge žene priželjkuju.

Taj dijamantni prsten je sačuvan više od 100 tisuća puta, a na Pinterestu ga je objavila Sylvia Billone, njegova vlasnica. Ona je svoj zaručnički prsten sama dizajnirala kako bi bila sigurna da će nositi ono što joj se stvarno sviđa, a inspiraciju je pronašla upravo na Pinterestu. Osim njega, mnogima se svidio i njezin vjenčani prsten inspiriran Art Decoom. Cijela kombinacija podsjeća na onu koju je odabrala i Britanka Pippa Middleton - neodoljivo sličan zaručnički prsten u svibnju je nadopunila jednostavnim, zlatnim vjenčanim prstenom. S obzirom na to da se radilo o britanskom vjenčanju godine, nije nimalo čudno da je mlađa sestra vojvotkinje Catherine definirala trend koji će obilježiti ovu godinu.

Linker
18. travanj 2024 09:54