Goran Mehkek / CROPIX
spremni?

Počela su sniženja: Pročešljali smo dućane i iskopali 20 odličnih komada do 200 kuna

Sniženja na izmaku godine već su uobičajena stvar, a neće nas zaobići niti ove hladne sezone. Sada je pravo vrijeme za priuštiti si neki komad na koji ste bacili oko i stoga stisnite zube i odvažite se na mali šoping pohod! U želji da vam malo olakšamo potragu, prošetali smo lancima ulične mode te vam donosimo pregršt ideja...

Iako još traju blagdani, Božić je prošao, a s njime i gungula oko kupovanja poklona i namirnica za blagdansku trpezu. No, naši novčanici će još malo plakati jer svake godine u ovo vrijeme trgovine spuštaju cijene.

Ovo je tek prvi val sniženja, ali sigurni smo da će cijene i dalje padati te se zadržati do iza Nove godine. Ako ste bacili oko na neki modni komad, sada ga možete uhvatiti na popustu, ali požurite jer se najbolji komadi uvijek rasprodaju.

Odjeću i obuću je najbolje isprobati u trgovini, ali ne treba zanemariti ni ponudu na webshopovima jer, osim što si kratite vrijeme kupnje, tamo možete pronaći neke stvari kojih u fizičkim trgovinama više nema. Našli smo odličnih 20 modnih komada do 200 kuna!

Linker
18. travanj 2024 12:37