Prava stilska poslastica

Pokazala adute iz ormara: Ana Gruica Uglešić otvorila proljetnu sezonu trendi cipelama

Poznata glumica, manekenka i instruktorica joge iskoristila je sunčan splitski dan za šetnju gradom i pokazala što ćemo nositi narednih mjeseci.

Manekenka i glumica Ana Gruica Uglešić otvorila je proljetnu sezonu, barem ako je suditi prema njezinim objavama na Instagramu. Lijepa Ana se ovih dana pohvalila veselim outfitom, a dok je šetala osunčanim Splitom, na nogama je, umjesto čizama, imala trendi natikače na petu.

Jedna od najpoznatijih splitskih trendsetterica za dnevnu je šetnju izabrala kratku smeđu bundu ispod koje se nazirao narančasti džemper, hlače poslovnog stila, bež sandale i tamno zelenu torbicu koju je uparila sa sunčanim naočalama dok je cijelu kombinaciju začinila šarenom maramom.

U opisu svoje objave na Instagramu, napisala je "Walking into Monday like...", a čini se kako vrhunskim stilom nije otvorila samo tjedan, već i sezonu.

Baš kao i uvijek, Gruica je i ovim stajlingom pokazala kako zna što je u trendu, a najavila je i kakve će se cipele nositi narednih mjeseci. Mnogi su pratitelji bili oduševljeni posljednjom Aninom kombinacijom pa je glumica u komentarima dobila brojne pohvale.

Čitajte i: Ana Gruica Uglešić raznježila pratitelje objavom: ‘Kad ti se sin potpiše, zauvijek...‘

image

Gruica je podržala kolege na premijeri predstave Ženski orkestar.

NIKSA STIPANICEV/CROPIX

Iste je sandale nosila i prije nekoliko dana, na premijeri predstave Ženski orkestar u šibenskom HNK, gdje je podržala kolege. Podsjećamo, Gruica je tada oduševila svečanijom poslovnom kombinacijom, a nosila je hlače na crtu satenskog efekta, bijelu košulju, sako s uzorkom i - omiljene natikače. Iako, kalendarski gledano, zima još uvijek nije završila, čini se kako Ana Gruica Uglešić dobro zna što će se nositi ovoga proljeća.

Linker
20. travanj 2024 03:09