MODNI OKRŠAJ

Poznata Splićanka odjenula kombinezon kojega je proslavila Vlatka Pokos, kojoj bolje pristaje?

Iris Rajčić ponovno je oživjela kultni bijeli kombinezon iz ormara Monike Sablić koji je prije tri godine napravio modni boom kada ga je odjenula Vlatka Pokos.

Da neki kultni, vječni odjevni komadi nikada ne izlaze iz mode i uvijek nas iznova oduševe dokaz je bijeli kombinezon splitske dizajnerice Monike Sablić. Iz svog je showrooma izvukla ovaj odjevni komad u kojemu je prije tri godine pjevačica Vlatka Pokos zapanjila domaću javnost i odjenula ga Iris Rajičić, bivšoj manekenki i nevjenčanoj supruzi nogometaša Marka Livaje. Upravo nju Splićani nazivaju 'novom kraljicom Torcide'. Nije više tajna da je Iris glavna i odgovorna što je naš reprezentativac produžio ugovor s Hajdukom i ostao u domovini.

Modna dizajnerica Monika Sablić tijekom godina postala je sinonim za ženstveni dizajn koji slavi žensko tijelo na lijep, elegantan način. Jedna od muza joj je i Iris, a putem društvenih mreža pitala je sljedbenike pristaje li kombinezon bolje Vlatki ili Iris.

'Ja glasam za obje. Iris je moja najzgodnija kuma, a Vlatka izgleda izvrsno', diplomatski je odgovorila nekadašnja manekenka, danas politologinja Lana Pavić.

Emotivna ispovijest Vlatke Pokos: ‘S Lanom nemam nikakav kontakt, no u mojim je mislima svaki dan‘

'Svaka ga nosi na svoj način, i svakoj stoji savršeno' ili 'Vlatka mi je seksepilnija, a Iris izgleda moćno', neki su od komentara, a ako ćemo ipak suditi po njima, Vlatka je uvjerljivo odnijela pobjedu u ovom Instagram dvoboju. 'Vlatka je jedna i jedina. Puno je seksepilnija. Ona nosi odjeću, a ne obrnuto. Moj glas ide Vlatki', pišu pratitelji.

image
Vlatka Pokos
FOTOGRAFIJE: Srećko Rundić

2018. tada 49-godišnja Vlatka postala je zaštitno lice modne kampanje splitske dizajnerice. Upravo je ovaj kombinezon sa zlatnim pojasom koji ističe dekolte dobio najviše pohvala. 'Vlatku sam angažirala u kampanji zbog njene bezvremenske ljepote. Odiše profinjenošću i seksepilom. Odlično se snašla u ulozi modela', rekla je tada Monika. Vlatka je dodala kako nema ništa protiv seksepilnih kreacija ako su ukusno i profesionalno napravljene.

Tko je Iris Rajčić - žena koju slavi cijeli Split? ‘Zločestog dečka‘ hrvatskog nogometa uspjela je nagovoriti da ostane

Linker
19. travanj 2024 15:12