Getty Images for Dior
VLADARICE PROLJEĆA

Šarmantne točkice nisu nikada izgledale bolje: Pronašli smo 20 komada kojima je teško odoljeti

Uzorak kojem se vraćamo svake sezone su šarmantne točkice. Osobito ih volimo nositi u proljetnim danima kada u garderobu unose različite mogućnosti i kombinacije.

Istovremeno trendi i klasične, točkice iz sezone u sezonu krase ženstvene i neodoljive odjevne predmete kojima daju izgled suptilne elegancije. Ležerni komadi za svaki dan ukrašeni točkicama vrlo lako se pretvaraju u efektni dio outfita koji je prigodan za različite kombinacije, bilo da je riječ o lepršavim haljinama i bluzama na kojima su najčešće gost, hlačama ili modnim dodacima.

Točkice se nose u svakom razdoblju života, od najmanjih nogu pa sve do zlatnih godina. Svakom će pristajati jednako dobro te će u outfit unijeti dozu razigranosti i dobre vibre. Ne nalaze se više samo na crnoj ili bijeloj podlozi već dolaze u raznovrsnim kombinacijama boja i veličina točkica. Ako želite osvježiti modnu kombinaciju i dati joj drugačiji izgled, jedan efektni komad bit će dovoljan pa će tako crne hlače i klasični kaput uz lepršavu bluzu s točkama dobiti moderni i ujedno profinjeni prizvuk.

Odvažite se nositi i točkice s točkicama - složite zanimljiv outfit poigravajući se s veličinom i bojom uzoraka, a modnim dodacima u jednoj boji postignite ravnotežu kako ne biste pretjerali. Provjerena kombinacija za casual proljetni stil je romantična bluza s omiljenim parom plavih traperica, cipelama na petu ili espadrilama i pletenom torbicom koja će cijelom outfitu dati chic izgled,a nositi je možete i uz traper suknju, mini ili midi dužine.

Izbor u ponudi trgovina je zaista velik pa je teško izabrati samo jedan omiljeni komad. Haljine midi dužine proljetna su uniforma koju ćemo nositi i tijekom ljeta, kako za odlazak na posao, tako i za ostale dnevne ili večernje prilike, ovisno o modnim dodacima koji se upare s njom. Za one koje ne favoriziraju haljine tu su lagane hlače širokih nogavica i kombinezoni, a košulje i bluze variraju od onih jednostavnih pa sve do efektnih modela s velikom mašnom ili volanima.

Inspirirajte se kombinacijama s Instagram profila modnih blogerica koje mogu postati nove proljetne kombinacije za svaki dan, a u galeriji smo izdvojili 20 komada ukrašenih ovim vječnim uzorkom.

Linker
19. travanj 2024 15:20