Profimedia
Zavladajte gradom

Špic je out, cipele kakve su nosile cure iz 'Seksa i grada' opet su in

Vratite se u razdoblje kojim su vladale odvažne Carrie, Samantha, Miranda i Charlotte i prisvojite njihov omiljeni modni dodatak.

Nove štikle stigle su u grad, a zbog njih ćete se osjećati kao moćno i glamurozno, poput Carrie Bradshaw ili neke druge junakinje iz kultne serije 'Seks i grad'.

Kad je 1998. godine krenula prva sezona te popularne serije, Carrie, Samantha, Miranda i Charlotte oduševile su žene diljem svijeta svojim ženstvenim i modernim stilom, a posebno se uzdisalo za dizajnerskim cipelama s potpeticom u kojima su cure ponosno koračale gradskim asfaltom.

Profimedia

Kraj devedesetih i početak dvijetisućitih godina u modu je doveo sandale s tankom, ali umjereno visokom petom i remenčićima te potplatima četvrtastog oblika pa su junakinje serije uglavnom nosile takve sandale koje su tada bile posljednji krik mode.

Četvrtast model cipela godinama je bio zaboravljen, a nekolicina high street dućana ove ga je sezone odlučila vratiti na scenu te u svojim proljetno/ljetnim kolekcijama ponuditi ženama malo 'retro užitka'. Baš na vrijeme za proslavu 20. rođendana prve epizode!

Profimedia

Sandale s četvrtastim potplatom udobne su jer u njima stopala imaju dovoljno mjesta pa se ne morate bojati 'bježanja prstiju', nezgodne situacije do koje može doći pri nošenju cipela s ovalnim potplatom.

Kristin Davis, Cynthia Nixon, Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker at the HBO New York preview of SEX AND THE CITY, June 3, 1999., Image: 99009696, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Sean Roberts/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett

Seksi sandalice nedavno su stigle u Zaru u širokom spektru boja, a svoje štikle a la Carrie možete potražiti i putem interneta.

Profimedia

Ovi četvrtasti modeli odmah su nam zapeli za oko!

Ružičaste sandale, Zara, 349,90 kuna

Zara

Prugaste sandale, Stradivarius, 349,90 kuna

Stradivarius

Ružičaste cipele, Jessica Simpson, Shoe Box, na sniženju 524, 93 kune

Shoe Box

Zlatne sandale, Zara, 349, 90 kuna

Zara

Satenske sandale, Stradivarius, 249,90 kuna

Stradivarius

Prugaste sandale, Zara, 229, 90 kuna

Zara

Crne sandale, Zara, 299,90 kuna

Zara

Šljokaste sandale, Zara, 299, 90 kuna

Zara

Linker
07. travanj 2024 21:26