BLJEŠTAVO BIJELO

Tia Mamić odlično nosi luksuznu trenirku s potpisom brenda Izabel Kovačić

Nekad je trenirka bila rezervirana samo za teretanu i sportske aktivnosti, danas je pak chic modna kombinacija i najpoželjnija garderoba posljednjih godinu dana.

Iako je teško zamisliti da bismo u snježno bijeloj trenirci mogli raditi bilo što osim prošetati špicom ili pak pozirati za Instagram, teško se oteti dojmu da izaziva wow efekt. Upravo je takvu jednu ovoga vikenda odjenula ekonomistica Tia Mamić.

Domaćoj javnosti poznata kao pokćerka političara i ekonomista Ljube Jurčića i supruga Marija Mamića, zaljubljenica je u luksuznu odjeću i obuću, pa čak i kada je riječ o casual komadima. Ne čudi stoga što ju je oduševila bijela trenirka s potpisom Lunilou – brenda čija je vlasnica Izabel Kovačić i njezina sestra Ivana koje u svojim kolekcijama nude odjeću za majke i djecu. Njihovi proizvodi nastali su od 100% organskog pamuka, lanenih i bambusovih vlakna, a koža za mokasine je bez kroma. Pored toga, svi Lunilou proizvodi podvrgnuti su procesu ozonskog pranja pa su prikladni za osjetljivu za kožu i ne sadrže kemijske ostatke nastale prilikom proizvodnje.

Tia je odabrala trenirku s postavljenim ramenima čija cijena za gornji i donji dio iznosi 1060 kuna. Udoban kroj i mekani materijal oduševljava i najveće trenirka skeptike.

image
Lunilou trenirka
FOTOGRAFIJE: LUNILOU.COM

Upravo je posljednjih godinu dana trenirka bila jedan od najtraženijih komada garderobe, a posebno su popularne one koje dolaze u kompletu. Ostanak i rad od doma natjerao nas je na udobnije komade koji su postali uniforma za radni dan. Čak i luksuzne modne kuće počele su s proizvodnjom sportskih artikala pa smo ih imali priliku vidjeti i na tjednima mode, a one najhrabrije nose ih i u večernjim izlascima uz sandale i sakoe.

Tia Mamić o braku i susretu bivšeg i sadašnjeg supruga: 'Nisam se planirala zaljubiti, ali dogodilo se'

Linker
18. travanj 2024 17:03