VOLIMO JESENSKU MODU

Tko bi ujesen odolio čizmama iznad koljena i toplim bundicama?

Jesen volimo zbog romantike kojom odiše, predivne prirode koja nas okružuje i šetnji koje mirišu na pečene kestene i zimu pred nama. U trenutnom godišnjem dobu uživamo i zbog garderobe – ugodni i topli odjevni komadi ovih su dana čest odabir, a osobito su nam dragi oni koje ćemo nastaviti nositi i u zimskim mjesecima.

Bijela košulja nezaobilazan je komad u ormaru svake žene. Ovisno o preferiranom stilu, prigodi i godišnjem dobu, njezinih varijanti je bezbroj, no mnogim pripadnicama ženskog spola ujesen su najdraže one s romantičnim prizvukom. Kombinirati ih možemo uz raznobojne kardigane, ali i uz tople bundice koje su se ove sezone pokazale kao pravi hit. Njihova osnovna prednost je toplina, ali i glamurozan izgled koji će podići svaku odjevnu kombinaciju. Nose se gotovo sve duljine i krojevi, a što se tiče boja, svjetske trendseterice nametnule su ove sezone pravilo da pravila nema – nose se klasične bež i smeđe bundice, ali i one u pastelnim, pa i vrlo jarkim bojama. Uz uvijek ugodne i potrebne tople bundice, jesen je zanimljivija zbog još jednog ovosezonskog hita – čizmi iznad koljena koje svake godine osvajaju sve više obožavateljica. Fantastično pristaju uz i dalje trendi cvjetne haljine, suknje širokog kroja, ali i uske traperice. Uz to što su moderne i tople, ove cipele vizualno izdužuju noge, pa se i tom triku mnoge žene raduju. Razmišljate li pak ove jeseni o kupnji nove torbice za izlazak, odmaknite se od klasičnih malih crnih modela i potražite one koji obiluju bojama i uzorcima.

S bezbroj torbica, ali i čizama te basic, ali efektnim modnim komadima, obiluju trgovine City Centera one, a ako ste u potrazi za inspiracijom, obratite pozornost na njihov ovotjedni top 5 ili kliknite na Mix&Match koji donosi pregršt odličnih modnih tema i neodoljivih prijedloga za shopping.

Bundica Di Caprio, Varteks i više (1299 kn); torbica Aldo, (499 kn); košulja s.Oliver, (319 kn); miris Sisley Izia EDP 100 ml, Douglas (1485 kn); čizme Lazzarini, Humanic, (889 kn)

Linker
25. travanj 2024 04:11