Profimedia, Abaca
NOVI TREND

Traperice o kojima svi pričaju mogle bi vam se svidjeti

S obzirom na to da je klasičan jeans uvijek u trendu, samo se mijenja kroj, dizajneri posljednjih godina pokušavaju napraviti potpuni zaokret u svijetu traperica, što često završi u rubrici za ne povjerovati. Ipak, posljednji pokušaj uvođenja noviteta u denim naišao je na pozitivne reakcije među modnim urednicima pa bi model 'slojevitih' traperica mogli viđati sve češće.

Nakon što su Vetements i Levi's predstavili model u kojem je zatvarač korišten kao zanimljiv dodatak umjesto srednjeg šava sa stražnje strane traperica mnogi su ostali bez teksta, a dodatano negodovanje izazvao je model brenda PRPS koji je namjerno zaprljan blatom. Te traperice su u kratko vrijeme postale viralne, ali ne samo zbog izgleda, već i zbog cijene – trebalo je izdvojiti više od tri tisuće kuna za traperice koje kupujete već zaprljane.

Ta dva modela, naravno, nisu zaživjela na ulicama, a s obzirom da rijetko kad vidimo nešto drugačije od standardnih modela kao što su trapez, skinny, boyfriend ili mrkva, dizajneri se moraju poprilično potruditi kako bi nametnuli novi trend. Jedan od uspješnih, koji je osvojio poznate manekenke, bio je model s kragnom, a sada se kao trend pokušava nametnuti "slojeviti" jeans. Ne radi se o slojevitom odijevanju, već o trapericama dizajnerice Natashe Zinko koje će vas odmah zaintrigirati.

, Image: 364413511, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zeppelinphoto
Profimedia, Zeppelinphoto
Predstavljanje kolekcije Natashe Zinko za jesen/zimu

- Trostruki pojas, trostruka zabava – piše pokraj modela za koji treba izdvojiti 7100 kuna.

Ipak, londonski brend dizajnerice ukrajinskog podrijetla nije jedini koji se dosjetio tog noviteta: slojevite traper komade predstavili su već i brendovi kao što su Sandro, Alexander Wang i Tortoise, ali Natasha Zinko je otišla najdalje: dok su se oni zadržali na dva, njezin model ima tri pojasa pa te traperice visokog struka na svakog ostave dojam, a poigrala se i s klasičnim modelom hlača, koji će u poslovne kombinacije unijeti dozu razigranosti.

, Image: 364362461, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zeppelinphoto
Profimedia, Zeppelinphoto
Natasha Zinko kolekcija za jesen/zimu

Linker
16. travanj 2024 17:06