Izabel kovačić
 Instagram/@izabelandrijanic
Uvijek u trendu

Tropsko izdanje Izabel Kovačić zbog kojeg jedva čekamo ljeto

Jedna od najpopularnijih supruga naših nogometaša je svojom modnom kombinacijom već predstavila trendove koje ćemo viđati ovog ljeta, a fotografija koju je objavila na Instagramu na trenutak nam je skrenula pažnju s oblačnog vremena.

Čini se da supruga nogometnog reprezentativca Matea Kovačića (24) uživa u ljetnim temperaturama daleko od snijega i tmurnog vremena. Sudeći po njezinoj posljednjoj objavi na Instagramu, lijepa Izabel Kovačić (25) je otputovala u tropske krajeve.

Izabel je pozirala u pravom ljetnom outfitu i potvrdila da se šarene i jarke boje nose već i sad prije ljetne sezone. Odabrala je plavu maramu na točkice kao ukras za kosu, a najviše pažnje privlači njezina haljina zanimljivog uzorka i jarkih boja. Cijeli look je zaokružila trendi sunčanim naočalama okruglih okvira.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Samozatajna Izabel svojim modnim izdanjima uvijek plijeni pažnju pa se s razlogom nalazi na listi najpoželjnijih Wagsica. Sa suprugom se ljetos preselila u London gdje je ubrzo dobila titulu 'kraljice Londona'. Prije tri godine Izabel je sa sestrom pokrenula brend dječje odjeće Lunilou zbog kojeg se ponekad vraća i u Hrvatsku.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Ljubav s Mateom započela je još 2010. godine, a 2017. su se vjenčali u crkvi u kojoj su se i upoznali.

Linker
25. travanj 2024 18:01