SAMO OVE SRIJEDE

U proljeće sa stilom: 15 najboljih ulova na popustu

Iako nas od službenog početka godišnjeg doba u kojem se priroda budi dijeli još par tjedana, a zima koja je stigla sa zakašnjenjem niti ne daje naslutiti da nam je proljeće iza vrata, u trgovinama nas već čekaju komadi s kojima ćemo u novu sezonu ući sa stilom. I to uz odlične uštede!

Prva asocijacija na proljetnu sezonu je cvijeće – osobito njezini vjesnici poput visibaba i zvončića – pa sve trendseterice priželjkuju barem jedan komad kojeg krase latice razigranih boja. Izvezeni na trapericama, cvjetići kao detalj, bit će pravi modni pogodak i za one koje ne vole romantičan look, osobito u kombinaciji s modelom tenisica iz osamdesetih koji je lani doživio svoj veliki povratak. Naravno, pravi izbor bit će modeli u pastelnim nijansama koje već nekoliko sezona vladaju ulicama, ali to ne znači da modni dodaci ne mogu biti vatreni. Iako je crvena bila hit boja prošle jeseni, nećete pogriješiti ako nježne nijanse "začinite" bojom ljubavi te svojem proljetnom outfitu dodate maramu s bijelim točkicama, koje su modni imperativ nove sezone, ili praktičan ruksak s kojim možete na posao, ali i na piknik.

S obzirom na to da da s nestrpljenjem iščekujemo više temperature, pravo je vrijeme da ormar pripremimo za prijelazno razdoblje – a kako drugačije nego s jaknom koja će odlično funkcionirati kao "šlag na kraju" svih slojeva ili u kombinaciji s lepršavom haljinom. Idealan odabir, koji će vam potrajati sezonama, su traper ili kožnati komad ispod kojeg možete nositi i ležernu majicu s kapuljačom, popularno zvanom hoodie – iz kojih se ovih dana poznate manekenke i modne blogerice ne skidaju.

BERLIN, GERMANY - JANUARY 17: Lisa Hahnbueck wearing MCM x Koenigsouvenir bag, pink heels, rose dress, coat is seen outside Lana Mueller during the Berlin Fashion Week January 2018 on January 17, 2018 in Berlin, Germany. (Photo by Christian Vierig/Getty Images)
Getty Images
Njemačka blogerica Lisa Hahnbueck

Naravno, sunčane naočale neizostavne su za sunčane dane koje možemo dočekati već okruženi cvjetnim mirisom - poput onog koji se skriva u crnoj salonki s vrtoglavom potpeticom, a nema ništa bolje od toga da sve to uhvatite na sniženju. Žutu srijedu 7.3. rezervirajte za shopping u bilo kojem od City Centera one gdje vas očekuju brojni popusti, ali i druga iznenađenja.

Provjerite kakvi vas sve popusti očekuju, a dodatnu modnu inspiraciju za stajlinge koje želite uloviti možete pronaći i na City Mix&Match!

Linker
16. travanj 2024 07:47