Getty Images For Ermanno Scervin
modeli koji osvajaju na prvu

U proljetnim kombinacijama bluze s pufastim rukavima vode glavnu riječ: Pronašli smo top modele

Ako želite postići romantičan i lepršavi look, bluza je izbor s kojim ne možete pogriješiti. One su sa prvim toplim danima naši favoriti u ormaru, a kako bi stajling učinili zanimljivijim, odaberite onu sa statement puf rukavima.

U kolekcijama modnih brendova koji su novitete predstavili na tjednima mode od New Yorka, Londona, Milana i Pariza, jedan mikro trend je često bio prisutan, a inspiriran je osamdesetim godinama prošlog stoljeća. Naglašena ramena i puf rukavi vratili su se na modnu scenu, a s pista su se preselili i u trgovine visoke mode. S oduševljenjem su to prigrlile i modne trendseterice koje u svojim street style kombinacijama predimenzionirane rukave stavljaju u prvi plan. Dok su u zimskim mjesecima bile dio toplih pletiva i pulovera, za tople dane nameću se bluze i romantične košulje.

MILAN, ITALY - FEBRUARY 23: Marta Lozano attends the Ermanno Scervino show at Milan Fashion Week Autumn/Winter 2019/20 on February 23, 2019 in Milan, Italy.  (Photo by Christian Vierig/Getty Images for Ermanno Scervino)
Getty Images For Ermanno Scervin

Saint Laurent
Paris Fashion Week Autumn Winter 2019, RTW Fall 2019 fashion show
Paris, France, February 2019, Image: 416539029, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Capital pictures
Profimedia, Capital pictures
Saint Laurent jesen/zima 2019., Tjedan mode u Parizu

Model on the catwalk
By Malene Birger, Runway, Fall Winter 2019, Copenhagen Fashion Week, Denmark - 31 Jan 2019, Image: 411657563, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Malene Birger, jesen/zima 2019., Tjedan mode u Kopenhagenu

Naglašeni rukavi tako nose cijeli outfit i uz njih vam nisu potrebni drugi modni dodaci - bit će dovoljni sami po sebi i stajlingu će dati poseban štih koji ćete voljeti nositi. Ako ste i modni minimalist, ovaj trend će vas osvojiti u komadima koji dolaze u jednoj boji, upečatljivoj ili neutralnoj. Uz jarke boje, tu su i uzorci od kojih se najviše nameću popularne točkice i animal print. Puf rukavi tako ne krase samo bluze i košulje već i modele haljina u koje ćemo uskočiti ovog proljeća, no lagana bluza ipak ostaje proljetna uniforma koja se najbolje slaže uz jeans ili poslovne hlače.

Zanimljive bluze ukrale su nam pažnju u aktualnim kolekcijama modnih brendova pa smo neke od najljepših modela izdvojili u galeriji.

Linker
19. travanj 2024 18:35