UVIJEK U TRENDU

Udobno i efektno s puno detalja: Ovih šest trendova obilježit će trendi obuću 2022.

Niske cipele isticat će se upečatljivim bojama i uzorcima, a sva popularna obuća bit će sve udobnija.

Svaka godina iznjedri nove trendove - neke koji odmah osvoje modnu scenu, a često i one koji se godinama i desetljećima nakon smatraju kontroverznima i dijele mišljenja i modne ocjene na dvije krajnosti. Među prvim trendovima u modi 2022. je dočekala koža kao statement, a tu je i color blocking u kojem je važno da pokažete svoju kreativnost i istaknete svoj karakter. Ova je godina u duhu i raspoloženju modno odvažnih, a tome se priklonila i 'it' ovogodišnja obuća.

Nikad dosta detalja

image

Jimmy Choo crne natikače s perlicama
Cijena na popustu: 2221,56kn

JIMMY CHOO

Dijamantići i kristali, mašne i razni uzorci krase trendi obuću na samom početku modne godine, a na detalje se jednako pazi na papučama, kao i na obući za izlazak. Tako će se natikače za 'po kući', ali i za kavu u gradu sve više viđati u verziji upečatljivih uzoraka poput onog 'zebrastog' ili leopardskog.

image

Jimmy Choo sandale od čipke s detaljima
Cijena na popustu: 5233,85 kn

JIMMY CHOO

Čitajte i: Zaštitno lice kampanje: Modna ikona Hailey Bieber predstavila novu kolekciju luksuznih torbi

image

Jimmy Choo sandale s asimetričnim mrežastim mašnama
Cijena na popustu: 5986,92 kn

JIMMY CHOO

Kao i niske i natikače na potpeticu dolaze u upečatljivim izdanjima - od kričavo ružičaste do fluorescentno žute, a posebno popularne bit će "kockaste pete" koje već sezonama ne izlaze iz mode.

image

''Devon" sandale
Cijena: 4066,59 kn

THE ATTICO

Udobno, efektno i oku ugodno

image

Saint Laurent Paris vunene salonke s remenom.
Cijena: 5342,56 kn

SAINT LAURENT

Salonke i dalje drže svoju visoku poziciju na listi trendova, a ove će godine prevladavati one s poluotvorenom petom - udobne, a efektne u svim bojama.

image

The Row kožne salonke
Cijena: 6860,14 kn

MY THERESA

Kako se u modi sve ponovno vraća i reciklira, tako na popularnosti ponovno dobivaju klasične salonke s debelom petom i "tupim" vrhom, ali i sandale s oštrim vrhom.

image

Tonya 70 kožne čizme preko koljena
Cijena: 7986,83 kn

MY THERESA

Čitajte i: Predstavljeni modni trendovi za jesen/zimu 2022./23.: Vibrantne nijanse koje podižu raspoloženje i ‘spoj nespojivog‘

Duge čizme nikada nisu bile poželjnije, a to se vidi i na društvenim mrežama naših trendseterica koje redovito poziraju u čizmama do kolje, a uglavnom bež i tamnih nijansi.

image

Nike 'Air force' tenisice
Cijena: 666,68 kn

NIKE

Potpetice su, čini se, sve stabilnije, a modeli sve udobniji, a u istom tonu se nastavlja i s tenisicama koje dolaze u raznim bojama i varijantama, a najpopularnije bit će bijele s raznim detaljima.

Linker
22. travanj 2024 11:30