Instagram
Novi uzorak, isti kroj

Vladavina točkica je na zalazu: Najpopularnija haljina godine dobila je novo ruho

U ljeto smo uplovili s romantičnim točkicama, no na jesen ćemo voljeti divlje, životinjske uzorke, što ne znači nužno da će se mijenjati i krojevi koje smo proteklih mjeseci obožavali...

Tko bi mogao zaboraviti maxi haljinu s dva točkasta uzorka, apsolutnu modnu pobjednicu proljeća i ljeta 2018. godine, kojom je brend Topshop osvojio žene diljem svijeta?

Topshop

Haljina asimetričnog kroja sa širokim tregerima, otvorenim leđima i volanom koji pojačava volumen donjeg dijela, u rekordnom se roku rasprodala kad je prvi puta stigla u online dućan brenda Topshop, nakon čega je preplavila Instagram profile poznatih trendseterica i nepoznatih djevojaka koje su je nosile u svim mogućim prigodama.

Topshop

'Točkasta zvijezda' u prodaju se vratila sredinom svibnja te istom brzinom planula iz dućana i svoj dom pronašla u ormarima dama romantičnog modnog izražaja.

Modni stručnjaci najavili su kraj vladavine točkastog uzorka i veliki povratak životinjskih uzoraka već s prvim kišnim kapima, na što je poznati britanski brend brzo reagirao izbacivanjem hit haljine s uzorkom zebre.

Topshop

Uz uzorke leoparda i tigra, zebra će se uskoro naći na najpoželjnijim modnim komadima poput cipela, torbica, haljina i bluza, a te upečatljive dezene nosit ćemo i na zimskim jaknama...

A post shared by Topshop (@topshop) on

Haljina s nadolazećim hit uzorkom u kombinaciji bež i crne boje prodaje se po cijeni od 55 funti (Zebra Print Pinafore Dress), i odlično će pristajati uz otvorene sandale, ali i čizme i kratku kožnatu jaknu u ranim jesenskim danima.

Topshop

Ako niste fan osamdesetih, ali žudite za ovim krojem, ne brinite - Topshop je izbacio 'najpopularniju haljinu' u još dvije verzije - plavu od žakarda i cvjetnu s crnim rubovima.

Topshop

Topshop

Linker
16. travanj 2024 15:56